Hacettepe karşısında Sakaryaspor, zor da olsa 3 puanı alarak tekrar zirveye oturdu. Futbolda her zaman iyi oyun galibiyet getirmez, Pazar günü olduğu gibi de kötü oyunla da maçı alabiliyorsun. Rakiplerin de puan kaybetmesiyle Sakaryaspor haftayı çok kazançlı kapatmış oldu. Bundan sonra aman dikkat! Önümüzdeki periyotta böyle karlı bir durum olmayabilir. Eksik oyuncular kadroya girdiklerinde tabii ki farklı bir takım izlenecek.

Ertekin hocanın kenardaki görüntüsü, motivasyon olarak hedefe ne kadar odaklandığını fazlasıyla gösteriyor. İlerideki zaman diliminde maçların daha da çetin geçeceği aşikar. Bundan böyle sakatlık ve kart cezalarından kadro eksikliği yaşanmaz umarım.

Transfer yapılamadı konusunu artık konuşmaya gerek yok. Öyle veya böyle olmadı, o konu kapandı. Eldeki mevcut kadroyla istenilen, arzu edilen sona nasıl gidilir buna odaklanılacak.

AKADEMİ SAKARYASPOR’A TEBRİKLER

Cumartesi akşamı Agora AVM’de düzenlenen “Bizim Stat” belgeselini izledik. Duygusal anlar yaşandı. Sakaryaspor tarihi detaylı şekilde gösterime sunuldu. Geçmişte yeşil-siyahlı formayı terletmiş futbolcuların da katılımıyla daha bir anlamlı organizasyon oldu. Böylece yeni nesillere Sakaryaspor’un nasıl kurulduğu, başarıları, kimlerin unutulmaz emeklerinin geçtiği güzel bir dille anlatılmış. Uzun yıllar saklanılacak bir belgesel olmuş. Akademi Sakaryaspor grubuna sonsuz teşekkür. Ellerine, emeklerine sağlık. Durmak yok, çalışmalarınıza aynı heyecan ve azimle devam.