Bir takımı yönetenler futbolcu ruhundan, futbolcunun kalbine giden yolun içinde yuvalanan düşünceleri iyi okumak zorundadır. Bugün görüyoruz ki Cumhur Genç ve yönetimi bu işi ezberlerine iyi almışlar. Futbolcu ve taraftar ruhunu okşamak adına önemli adımlar atan yeni yönetim komutasında Sakaryaspor üç maçlık seri galibiyete Bayburt’ta nokta koyarak üçte üç yaptı. Müsabaka öncesi üç maç için söz verilen 20’şer bin liralık primlerle soyunma odasına gelen Cumhur Genç ve yöneticilerin, müsabaka öncesi yaptıkları can alıcı konuşmanın ardından, sahadan Bayburt’ta karlar altından, çok zor şartlar eşliğinde altın değerinde üç puan çıktı.

Ben bu üç puanın içinde müsabaka öncesi soyunma odasında dokunaklı sözler eşliğinde, içi para dolu çantayı ortaya koyan yönetimin bu hamlesinin üç puana uzanan yolculukta etkili olduğunu düşünüyorum.

Parayı ne zaman ve hangi şartlarda santraya koyacağını bilmek adına Genç yönetimi şimdilik süreci iyi yönetti. Bunun sonucunda hem Sakaryaspor hemde futbolcular kazandı.