Yazı başlığımı, Avrupa Üçüncüsü olan Kadın Voleybol Milli Takımımızın, İtalyan Koçu Giovanni Guidetti’den özetledim.

Spor ve oyunların kadın-erkek tüm bireylere kazandırdığı çok önemli kişilikler-kimlikler vardır. Oyunların öğretileri hayatın ta kendisidir.

Hayata Rol Model olan ilk kazanımlar sokak ve okulda yapılan oyun ve sporlarladır. İlk sorumluluk alma, özgüven kazanma, paylaşma adımlarıdır.

Avrupa Üçüncüsü olan Kadın Voleybol Milli Takımı yenilgisiz geldiği çeyrek finale kadar, her maçın son düdüğüne kadar mücadeleden asla vazgeçmedi!

Kaybederken bile vazgeçmeden sonuna kadar voleybol oynadılar. Her an sorumluluklarını yerine getirmek için çok çaba gösterdiler.

Takım Arkadaşlığı ve Sevgi, hiç eksiksiz ve hepsinde dört dörtlüktü. Kritik anda hata yapan arkadaşlarını bile hep birlikte kucakladılar.

Takım Koçu İtalyan Guidetti’ye ve kenardaki yönetenlere, hakemlere; en önemlisi de seyirciye olan saygı-hoşgörü bir numaraydı.

Rakip Sırbistan’dı ve O takımın 6 voleybolcusu Türkiye Liglerinde oynuyordu. Sporun barış ve yarış güzelliği iki takım oyuncularında da vardı.

Ailem için Türkiye Voleybol Kadın Milli Takımı’nın en önemli yanı; Çağdaş Evrensel Ülke Tanıtımımızın harika bir Rol Modeli olmasıydı; çok özellerdi.

Şunu da unutmayalım; 83 milyon insanımız var. Tabii ki, çağdaş bir ülkede yaşasak da; eşit eğitim ve yaşam şanslarını bulamayan geniş bir nüfus var.

Dar gelirli- hatta gelirsiz geniş bir kitle de var. Kendi ayakları üzerinde onurlu-eğitimli yaşama şansını bulamayan kadın-erkek büyük bir nüfus var.

Kadın Voleybol Milli Takım oyuncularımıza hangi gözleri(?) ile bakanlara dikkat edin. O KEM-Fitne gözler bu ülkenin güzelliklerini nasıl görebilirler?

Eğitimsiz, muhtaç-biata zemin gibi bırakılan Kadın-Erkek; Ülkemizin tüm gençlerine, keşke Kadın-Erkek Voleybol Milli Takımları Rol Model olsa!

İYİ Parti Sakarya Milletvekili SAYIN Ümit Dikbayır’ın kendisi ile hiçbir mekan ve meydanda karşılaşmadım. Tabii ki işim, ilk günden beri özenle izliyorum.

Sn. Ümit Dikbayır’ı, Sırbistan’ın Başkenti Belgrat’ta, Türkiye-Sırbistan Kadın Milli Takımlar maçında tribünde görmek Sakaryalı olarak gurur vericiydi.

Hiç kuşkusuz; İYİ Parti Genel Başkanı SAYIN Meral Akşener ile yan yana oluşu ayrı-özel bir önem taşıyordu;

VE; O Tablo şu gün Türkiye Gündeminde çok hak ettiği yeri de alıyor, alacak.

TRT, Türkiye’nin değil, siyasi bir parti borazanı olduğunu orada da gösterdi. İYİ Parti Genel Başkanı’nın görüntüleri ekrana hiç getiril(e)medi, ama???

Şimdi tüm Türkiye, Meral Akşener ve Ümit Dikbayır’ı izliyor: -) Maç boyunca Türk Kadın Milli Takımı’na AYAKTA alkışlarla tezahürat yaptıkları izleniyor: -)

TRT’nin Siyaset Aklı, hazımsızlık gibi? Ama, İYİ Parti’nin siyaset aklına büyük katkı olmuş! Üstelik, O hazımsızlık iktidara neler kaybettirdi, kaybettirecek?

Meral Akşener ve İYİ Parti, yapılan onca tacizlere karşın, ülke içinde de, ülke dışında da HALKIN İÇİNDELER! TÜM MUHALEFET HALKIN TAM İÇİNDE!

AK Parti’yi,” Yönettiğini Zanneden” kurmayların düşünemedikleri şey; her Siyasi Aklı-Eylemi yok saymakla, şiddetle-yasakla durduracağını sanmaktır.

Gizliliği, Şiddeti-Yasakları gittikçe artıran Siyaset Aklı tarihte hiçbir İktidara çıkar yol olamamıştır. AK Parti de bunun istisnası olamamaya hızla koşuyor.

Avrupa Üçüncülüğü finalinde, Kadın Milli Takımız Hollanda’yı Belgrat’ta 3-0 yenerken, göz yaşlarımı engellemedim. Onlar Çağdaş Rol Modellerimizdi.