Yeni valimiz Çetin Oktay Kaldırım deprem bölgesinden geldi, Sakarya’da patlama üstüne patlama yaşanıyor, boğazımız düğümlendi..

Parası çok olanların dünyasını aydınlatan havai fişek sonumuz oldu!.

Yine şehitlerimiz var, Allah’tan rahmet diliyorum..

Geçiş olsun Sakarya, bu son olsun..

Üstad Necip Fazıl’ın dediği gibi..

Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk Sakarya..

Sakaryaspor’un play-off mücadelesine gelince..

İki ay önce lig kaldığı yerden başlayacak diye çalışmalara başlayan Sakaryaspor boşuna çalışıyor diye düşünürken play-off kararı geldi..

Bizi “Sakaryaspor boşuna çalışıyor” düşüncelerine iten GMG Kırklarelispor’un başkanlığı komutasındaki Alt Ligler Kulüpler Birliği’nin TFF’ye koşup “havalar çok sıcak, ışıklandırmamız yok, biz takımları dağıttık, sahalarımızın çoğu sentetik, sıcak hepimizi yakar, test çok pahalı” safsatalarıyla TFF’yi ikna etmişti..

Ne zaman ki TFF 2. Lig ve 3. Lig'de play-off hattında bulunan 20 kulüp başkanı TFF yönetim kurulu ile bir görüşme gerçekleştirdi, işte adalet..

Top sahada oynanacaktı, süper lig gibi, 1. lig gibi..

TFF Riva Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya Sakaryaspor'u temsilen kulüp başkanı Cumhur Genç katılmıştı..

Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından konuşan başkan Cumhur Genç “Kulüp başkanları olarak görüşlerimizi ve taleplerimizi ilettik. Tüm takımlar için adaletli bir kararın çıkmasını bekliyoruz'' demişti, beklediği haber dün spor kamuoyuna “Play-Off hayırlı olsun” şeklinde yansıdı, detaylar nihayet dün netleşti..

TFF 2. Lig Beyaz Grup lideri Yılport Samsunspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor şampiyon ilan edilerek TFF 1. Lig'e, TFF 3. Lig 1. Grup lideri Serik Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup lideri Kocaelispor, TFF 3. Lig 3. Grup lideri Karacabey Belediye Spor A. Ş. şampiyon ilan edilerek TFF 2. Lig'e terfi etti, hayırlı olsun..

Son aldığım haber; bu kararı beğenmeyen Ankara Demirspor’un çekilmeye hazırlandığı yönünde..

Play-Off oynama hakkı kazanan Sakaryaspor ve diğerleri tek maç eleminasyon sistemine göre Antalya'da 20-28 Temmuz tarihleri arasında oynanacak gece maçları sonucunda TFF 1. Lig'e yükselecek üçüncü takımı belirleyecek..

İlk rakibimiz Ankara Demirpor..

Play-Off takvimine göre Ankara Demirspor’u yenersek Tuzla-Kastamonu maçının galibiyle finale kalabilmek için oynayacağız, finalde muhtemel rakibimiz Manisa FK olacak..

BU KEZ SEYİRCİSİZ..

Daha önce Antalya’da iki final oynadık, 2000’de Malatya’ya penaltılarla kaybettik, 2010’da Bandırmaspor’u farklı yendik..

Play-Off’lar Antalya’da bu kez seyircisiz oynanacak ancak TRT Spor play-offf heyecanını muhtemelen naklen yayınlayacak, muhtemelen bu kez çıkacağız..

Bilindiği gibi son iki sene de 2. ligde iki final kaybettik..

Bu sene pandemi nedeniyle alt ligler tescil edilecekti ki Sakaryaspor büyük gürültü kopardı, play-off geldi..

Yoksa kulüpler birliğinin “oynamak istemiyoruz” açıklaması üzerine TFF yönetimi TFF 2. Lig'den 5 takımı TFF 1. Lig’e çıkacak, noktayı koyacaktı..

Bu formülde Sakaryaspor yoktu, büyük pandemi kopacaktı..

Çok takım çalışmıyordu ama Sakaryaspor iki aydır idman yapıyordu..

TFF’nin masasında yer alan formüle göre 2. Lig’de gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlarla, en iyi üçüncü takım üst lige yükselecek, bu kararla TFF 1. Lig önümüzdeki sezon toplam 20 takımla oynanacaktı..

TFF 2. Lig Beyaz Grup’tan Yılport Samsunspor, Manisa Futbol Kulübü, 2 grup içinde en iyi 3. olduğu için Hekimoğlu Trabzon..

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’tan Bandırmaspor ve Ankara Demirspor TFF 1. Lig’e alınacaktı..

Ankara Demirspor’un beklentisi buydu..

Sakaryaspor başta başkan Cumhur Genç olmak üzere masaya yumruğunu vurdu, işte adalet..

Top futbolcularda ve teknik heyette; tam zamanı!.

Seneye 2. Lig 20’şer takımla oynanacak çünkü düşmesi kesinleşen 1’er takım düştü, biz çıkalım 1. lige..

SANTRA HARİCİ

Dalından düşen yaprak

Rüzgarın oyuncağı olur