1.AYAK: Uzayan mesafelerde adından sıkça söz ettireceğini söylediğim ve güç geçtikçe beni haklı çıkaran MITELO bugün için kazanmasını beklediğim isim olacaktır diyor günün de bankosu olarak kuponlara öneriyorum.
2.AYAK: Günen en zor yarışı. Kalitelerini ispatlamış ancak ne zaman nasıl koşacakları belli olmayan isimlerin kapışmasına sahne olacak bu yarışta mümkün olduğunca çok ata şans verelim. Şahsen burayı HEPSİ yaparak rahat yarış izlemeyi hedefliyorum.
3.AYAK: Her yarışını bir öncekinden iyi koşan ve sürekli tabela içerisinde kendine yer bulsa da bir türlü kazanamayan ÇUKUROVA FIRE aynaya yakın gördüğüm isim. SEKVENS ve IN FOCUS ikilisi bu piste çok daha fazla yatkınlar aman haa dikkat edelim!
4.AYAK: Son koşusunda beni hayal kırıklığına uğratan TORUN CALLAS ile gücüne inandığım FOREVER QUICK ikilisini ayırt etmeksizin beraberce yazalım.
5.AYAK: Çok daha ciddi rakipleri arasında koştuğu yarışlarında dahi kendisine tabelanın içinde yer bulan KÖKSALAN bugün için uygun grupta aynaya yakın gördüğüm isim. Sonlarda diri gelecek olan iki isim ÖZMUTLU ve TUNÇOĞLU... Kesinlikle ve kesinlikle ihmale gelmezler.
6.AYAK: Son koşularındaki parlak performanslarıyla dikkat çeken MANTENUTA ve İKAB ikilisini her ne kadar öncelikli olarak kuponlara yazacak olsak da; iyi koşacağının bilgisini aldığım VELOCITY ve ESLEM’i ihmal etmeyelim.
Bu içeriğe tepkiniz
Yorumlar
Park54 uygulamasına son verirsin mi?
Ankete Katıl