Kocaali'yi yasa boğan acı olay evde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, %80 otizm engeli bulunan 19 yaşındaki Özgür Karaman, evde bulunduğu esnada elindeki çakmakla oynamaya başladı. Bir anda elindeki maddelerin ve kıyafetlerinin alev alması üzerine talihsiz genç yangının ortasında kaldı.

DOKTORLARIN TÜM ÇABASINA RAĞMEN KURTARILAMADI

Olayı fark eden babası tarafından alevlerin arasından çıkarılan genç, vakit kaybetmeden Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne (SEAH) kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi ve vücudundaki ciddi yanıklar nedeniyle Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Yanık Ünitesi’ne sevk edildi.

Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Özgür Karaman, doktorların günlerdir süren tüm müdahalelerine rağmen dün akşam saatlerinde yaşam mücadelesini kaybetti.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

Ailesini ve tüm ilçe halkını derin bir üzüntüye boğan talihsiz gencin cenaze programı da netleşti. Özgür Karaman’ın cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Kocaali Koğukpelit Mahallesi Akçagöl Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Koğukpelit Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Muhabir: Haber Merkezi