Karasu Güven ayağa pası iyi oynuyor. Karasu Güven kaliteli futbol ayaklarından kurulu. Karasu Güven oyun alanının her yerinde sakin kalıyor. Demirspor önünde çok erken gol yemelerine karşın bu şoktan çok çabuk çıkmalarında kendilerine olan futbol güveni çok öndeydi. Ozanla attıkları ikinci golün başlangıcı ofsayt olsa da oyunun hemen hemen her anında Demirspor önünde hep önde koştular.

Talip Toprak bu sefer iyi takım kurmuş. Demirspor gibi sıradanlığa bürünmüş bir takım önünde oynadığını çok fazla abartmamak gerekse de, Karasu Güvenin futbol kumaşı kaliteli . Bu takımda daha kırmızı kart cezalısı Sezai dışarıdaydı.

Futbol hislerim beni yanıltmaz ise eğer Karasu Güven gecen sene yapamadığını bu sene yapmaya aday takım profili çiziyor. Bu takımda rahmetli Sakaryasporlu Rıfkı Manavoğlu’nun torunu Doğukan’ı gelecek adına yıldız olabilecek oyuncu listeme aldı.

Şöhretler topluluğu Karasu Güvende Demirspor önünde kötü oyuncu yoktu. Bünyamin, Savaş,Hakan Bulduk ,Semih günün parlayan yıldızlarıydı.

Demirspor u iyi bulmadım. 21 Numaralı Mithat ile 7 Forma nolu Kerem genç yetenekler olarak futbol beynimde yer etti.

Özetle bu Demirspor dan ne köy olur nede kasaba. Maçın Hakemi on gollü maçın içine hata olarak çok fazla bir şey katmadı da çok konuşma seansları Fırat Aydınörs’ü andırıyor. Her verdiği karar sonra izahat merkezi kurmasın a gerek yok. İki nolu yardımcı Anıl Mavi Ozan’ın attığı ikinci Karasu Güven golündeki önceki pozisyonda var olan Ofsayttı atladı. Gençliğine verelim de oda biraz daha dikkatli olmalı.

KARAMAN YIKILDI

Bölgesel lig için Karamana etkili konuklar getiren Adapazarıspor’un futbol karnesi kırık dökük. Daha yolun başında beş puan kaybı yaşayan Mavi Beyazlı ekip bu haliyle zirveye kanat çırpması çok zor. Gebzespor önünde ortaya konulan futbol resmi içinden iki farklı yenilgi çıktı.

Adapazarıspor’un orta sahası yok. Adapazarıspor’un forvet hattı Furkan İğdenin dışında dökülüyor. Ergin bizim beklediğimiz Ergin değil. Blerim beklediğimiz Teknik adam hamlelerinden çok uzak.

Adapazarıspor Karasu maçında savunma arkasına atılan topların tehlikesini o gün için kaleci Ercan ve Aytaç’la savuşturmuştu. Buna benzer kopyası pozisyonlarda Gebze kaçırmadı ve Adapazarıspor’da Takke düştü kel gözüktü. Ben onu bunu bilmem Kalede Ercan, Savunmada Murat ,orta sahada Oğuzhanın dışında olanları ben olsam devre arası evlerine gönderirdim. Bana sorarsanız bu takımda kulübeye hapsedilen Yıldıray çok rahat oynar.