1.AYAK: Arka arkaya başarılı yarışlar sergileyen formda kısraklar DOMATES GÜZELİ, ELEBARS, SANAY ve MADAM ELLİ ayırım yapmadan kuponlara birlikte işaretlenmesi gerekir.

2.AYAK: Takiplerine göre uygun kilolarıyla SAMRAVHAN, VIKING MAN ve COYOTE FLY arasında geçecek bir yarış bekliyorum. Bu üçlüyü burası için yeterli görüyorum.

3.AYAK: Handikap puanı en yüksek ilk dört isim de bu yarışta yazılması gerekir. TAYKUT, MEMDUHAĞA, EGEBERK ve OĞUZBOYLU arasındaki zorlu mücadelede az hata yapan aynayı önde geçen taraf olacaktır. 4.AYAK: Son katıldığı kısa vade yarıştaki dördüncülüğünü beğendiğim PERAMUS, daha da geliştirdiği formuyla rakiplerinin bir adım önünde. Yarış yaşamlarına kazanarak başlayan KIZIM NİLAY ve KARMA FELSEFESİ ciddi rakipleri olacaktır. Tecrübe olarak rakiplerine ağır basan FINDIKKIRAN ve ikinciliğinde beğenilen HOPEFUL sürprizlerim.

5.AYAK: Bu Şartlı-1 mücadelede start alacak olan FIRTINA VADİSİ’nin ‘yılın tayı’ olacağına inancım var. Turbo-Dilasu gibi muhteşem bir pedigrinin ürünü olan tayın gösterişli bir birincilikle kariyerine başlamasını bekliyor günün de en güveniliri olarak banko yazmanızı öneriyorum.

6.AYAK: Dereceleri birbirlerine çok denk isimlerin bir araya geldiği Satış-2 koşusunda risk almamak gerekiyor. Büyük sürpriz beklediğim koşuyu HEPSİ yazıp en cazip atın gelmesini bekleyelim. Herkese bol şanslar... PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (2-3-1-5) (6-7-8) (4-2-1-3) (2-4-3-1-5) (3) (HEPSİ)