Adapazarı Uzunçarşı’da faaliyet gösteren kuyumcu dükkânının kapalı olduğunu gören çok sayıda vatandaş, emanet olarak bıraktıkları altınları teslim alamadıklarını belirterek emniyete ihbarda bulundu. Şikâyetlerin ardından Sakarya Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı.
İSTANBUL YOLUNDA YAKALANDILAR
Ekiplerin yürüttüğü teknik ve fiziki takip sonucunda, şüpheli Burak O. ve Murat O. isimli kardeşlerin İstanbul istikametine seyir halinde olduğu tespit edildi. Düzenlenen operasyonla yakalanan iki kardeş gözaltına alındı.
EKONOMİK SIKINTI İDDİASI
Babalarının vefatının ardından dükkânı işletmeye devam ettiği öğrenilen kardeşlerin, son dönemde yaşadıkları ekonomik sıkıntılar gerekçesiyle dükkânı kapatıp kaçmaya çalıştıkları öne sürüldü.
SAKARYA'YA GETİRİLİYORLAR
Gözaltına alınan Burak O. ve Murat O.’nun, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli süreç için Sakarya’ya getirileceği bildirildi.
Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.




