Erenler Belediyesi, Malazgirt Zaferi’nin yıl dönümünü spor ve müziğin buluşacağı özel bir programla kutlayacak. Erenler Belediyesi ile Akburak Spor Kulübü iş birliğinde düzenlenecek Malazgirt Zaferi Profesyonel Boks Gecesi ve Sakaryalı Sanatçı Akif Yener Konseri, 26 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00 da Erenler Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilecek.
DAVET
Malazgirt Zaferi’nin anlam ve önemine dikkat çekmek, birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek amacıyla hazırlanan program kapsamında profesyonel boks karşılaşmaları sporseverlerle buluşacak. Aynı zamanda sanatçı Sakaryalı sanatçı Akif Yener sahne alarak vatandaşlara müzik dolu bir akşam yaşatacak. Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, tüm vatandaşları programa davet ederek Malazgirt Zaferi’nin taşıdığı tarihi mirasın gelecek nesillere aktarılmasının önemine vurgu yaptı.
BİRLİK VE BERABERLİK
Başkan Şenol Dinç, “Malazgirt Zaferi, milletimizin Anadolu’daki varlığının en önemli dönüm noktalarından biridir. Bu anlamlı zaferin yıl dönümünü sporun heyecanı ve müziğin coşkusuyla hep birlikte kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi bu özel gecede birlik ve beraberlik içerisinde buluşmaya davet ediyorum” dedi.







