Pendikspor'un gollerini 86. dakikada penaltıdan Harris, 90+6'da Wiks kaydetti
0-2
Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in 26’ıncı haftasında Pendikspor’u konuk ettiği maçta yine saç baş yoldurdu.
Kazanmak için gol atmanın gerektiği maçta baştan sona çok kötü bir oyun sergileyen Sakaryaspor, pozisyon üretmekte ve rakip ceza sahasına girmekte güçlük çekerken kalesinde gördüğü 2 golle evinde 2-0 mağlup oldu, bu sonuçla galibiyet hasretini 9 maça çıkardık.
Sakaryaspor, Trendyol 1. Lig’in 27’nci haftasında pazartesi günü saat 13.30’da deplasmanda Sivasspor’a konuk olacak, kazanmak için konuşmak değil, golü sahada atmak gerekiyor.
DAKİKA DAKİKA IZDIRAP
Dk 1 Pendik atağında Stelios Kitsiou pasında ceza sahasına giren Djordje Denic çaprazdan sert vurdu, kaleci Szumski maça gol kurtararak başladı.
Dk 33 Ceza sahasının sağ köşesinden kazılan serbest vuruşta Penya’nın şık vuruşunu kaleci köşeden çıkardı
Dk 38 Owusu Kwabena’ın sol kanattan taşıdığı topta ceza sahası önünde topla buluşan Serkan Yavuz’un sert şutu kalecide kaldı
Dk 76 Ceza sahasının sağ köşesinden Jonson Clarke-Harris kullandığı serbest atışta kaleci Szumski gole izin vermedi
Dk 82 Pendikspor’un kullandığı köşe atışında kale sahası içerisinde oluşan karambolde kaleci Szumski yakın mesafeden iki kritik kurtarışa imza attı. Bu pozisyonda VAR uyarısı ile hakem Hayrdar’ın elle müdahalesine penaltı verdi.
Dk 86 Jonson Clarke-Harris penaltıdan Pendikspor’u 1-0 öne geçirdi.
Dk 90+6 Karşılaşmanın son anlarından gelişen konuk ekip atağında Mallik Wilks skoru 2-0’a getirdi.





