1.AYAK: Kazanacak düzeye geldikleri gözlenen FEHMİBEY, HAWKING, KEPHISSOS, HESPEROS ve PURO ve YOLDAŞBEY ayırımsız kuponlara işaretlenmelidir.

2.AYAK: Klas binicisiyle PARPALİ favorim. İyi bir form tutan MONTEGO, sıkı işlerle hazırlanan YOLDAŞ, BAŞPEHLİVAN ve AKARNEJAT sert rakipleridir. Açıklarını gideren DÖVER yarışın bombasını patlatabilir, dikkat! 3.AYAK: Hazırlıklarında dereceli işleriyle dikkat çeken ALTIN KOP ve BUMERANG ikilisine öncelik veriyorum. Her yarışında kendini geliştiren LYUDMILA, Bursa’da arka arkaya kazanıp buradaya çok formda gelen MISTER POINT, kazandığı yarışındaki formunun üzerine koyan RONESANS ve THE BLACK STALLION daha sonra sırasıyla şans tanıdığım safkanlar.

4.AYAK: Burada birlikte koşacakları rakiplerinden form ve performans olarak hayli ön plana çıkan kalite safkanlar SKY WOLF ve SEFİR BEY arasındaki mücadelede son metrelere daha diri girenin aynayı önde geçeceğine inanıyorum. İkiliyi ayırımsız kuponlara yazalım.

5.AYAK: Son yarışını inandırıcı bulmadağım ARSEN LUPEN rakiplerinden farklı kaliteye sahip bir safkan olup dikkat çeken hazırlıklarıyla alternatif banko adayımdır. Bu pistteki son üç yarışını üst üste kazanan süper durumdaki VASILY favorinin zorlu rakibi olacaktır. Sürprizi ise çimde zaman zaman ters yarışlar çıkaran TESLA’dan bekliyorum.

6.AYAK: Bu pistte ilk yarışını kazınırken çok beğendiğim YOLDAŞBEY, idman pistindeki beğenilen görünümüyle kazanmasını beklediğim taydır. Tecrübeli binicisiyle günün bankosu olur.

SALI ADANA PROGRAMI ALTILIM: (2-3-5-4-7-9) (3-2-4-7-1-6) (1-2-3-4-5-6) (6-3) (3-2-1) (7)