Futbol topunun gezdiği, iz bıraktığı alanların içinden bazen yanılgı çıkar. Hayatın içinde var olan neden futbolda olmasın ki .. Sakaryaspor gecen yıl hem birinci etap, hem de ikinci etap transfer dönemlerinde oldukça yanlış transfer hamleleri içinde yanılgıyı fazla yaşadı. Sonunda istenilen başarı final yoluyla da olsa geldi de, yanılgıların içindeki nedenle fazla deşilmedi. Türk futbolunda başarı geldi mi her şey bir anda unutulabiliyor.

Bu sene neler oldu? İddia o ki iyi takım, seçenekli ve de kaliteli bir kadro oluşturulmuş. Bunu bu işi yürütenlerde, yöneticilerde, hatta yönetime muhalif kesimin içindeki isimlerde böyle okuyor. Yani sizin anlayacağınız yeni oluşan Yeşil Siyah kadro için bu takımda hayat var, bu takım bizi TFF 1 lig yarışında diri tutar diyenler çoğunlukta. İnşallah bu düşünce sezon başı ayakta kalan düşünce olur.

Bende Topuk yaylasındaki ilk özel maçta buna benzer düşünceleri izlenimlerim arasına not ettim. Dünkü yazımda vardı, rakip bize rakip olacak bizim gücümüzü test ettirecek kadar kaliteli oyuncu grubundan oluşmasa da ,yeni geniş ve senekli kadro için cebime kötü futbol notu koymak yerine ,iyimser düşünceleri koyarak geriye döndüm. İnşallah Topuk yaylasının oksijen deposu dolu oyun alanı içinden çıkan düşünceler beni yanıltmaz.