1.AYAK: Kariyerinin ilk sınavında zorlanmadan dördüncülükle ayrılan Kurtel eküsünin tayı USTAOĞLU, hazırlıklarındaki beğenilen görünümüyle rakiplerinden bir adım öne çıkıyor. Küçük ölçekli şablonlar için alternatif tek adayıdır. Bu tayın beklenenin altında performans sergilemesi halinde HASTİKOĞULLARI, OLRIC, KARAKUŞ,KARADAĞLILAR ve ERGENE RÜZGARI sırasıyla dikkate alınması gereken taylar olacaktır.

2.AYAK: İki kez üst üste gözleri okşayan muhteşem bir sprintle kazanan PAN REKA’ya yine ilk şans verilir. Devam eden formuyla üçte 3 yapmaya aday iki rakip görünüyor. Bunlardan en ciddisi mesafe deneyimiyle YİĞİTER olacaktır. Sürekli artan formunun yanı sıra çok uygun kilosuyla İSMİHAN bu yarış dahil her mücadelesinde mutlaka kuponlarınızda bulundurun.

3.AYAK: Her yarışında gücünü artıran yetenekli tay DEMİRTURBO haklı olarak buranın en şanslı ismi olacaktır. Ancak Halis Karataş ile mücadele edecek GUSTAV da göze batan bir isim. İkili arasındaki mücadelede az hata yapan kazanır.

4.AYAK: Daha deneyimli olmasıyla öne çıkan, kalitesini zamanla sahada fark ettirecek PADRE PADRONE, ilk yarışlarını kazanırken ‘ben de çetin mücadelelerde adımı duyururum’ diyen RUBUCO ve UĞUR BUBAM üçlüsüne birincilikte eşit şans tanıyorum.

5.AYAK: Denk güçteki RODOSTO, CANKURTBEY, KINALI KUZU ve ŞÜKRÜ birbirlerinden ayırmadan kuponlara birlikte işaretlenmelidir.

6.AYAK: Orijin ve pedigrilerinin yanı sıra jokey katkısını düşünerek yaptığım elemede ÖZALAK, ONURŞAH, TUMBUL FUNDA, DEMİRÖRS ve BALTACI diyerek bugün için noktayı koymak isterim.

Herkese iyi şanslar dilerim...

PAZARTESi iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (7-2-4-6-3) (1-4-8) (1-4) (7-3-4-5) (1-2-3-4) (7-9-1-2-6-3)