1.AYAK: Son haftalarda üzerine çok düşülen CUTHROAT, Bursa’da gerçekleştirmiş olduğu hazırlıklarında diri görüntüsüyle favorim. İyi bir form tutan ELLİANNA ilk rakibidir. Formlarını artırdıkları gözlenen HİLTİ, EMPEROR SION, SÜPHAN, BABA MUZO, DÖKERSON, MISS TUDOR, AYON ve BİTLİS İNCİSİ diğer şanslılar.

2.AYAK: Uygun mesafesinde tam dişine göre rakipleri yakalayan seri safkan ERBABAM’ın numarayı alarak çıktığı gibi bir solukta kendini aynaya atmasını bekliyor günün ilk bankosu olarak öneriyorum.

3.AYAK: Bu zamana kadar koştuğu kum yarışlarında 10 kez bitiriş çizgisini önde geçmiş YOLAŞAN ve yine kumda 7 birinciliği bulunan KALAYCIKAYA öncelikle düşünülmeli. Tatminkar formlarıyla GAZANFER, DEDEMANBEYİ, GALAPAGOS ve ŞİFNEOĞUL diğer ihtimaller.

4.AYAK: Sorunlarından arındırıldıktan sonra çok iyi duruma gelen BABADÖKER arka arkaya üçüncü kez kazanmaya yakın görünüyor. Ciddi hazırlıklara sahip RED REBEL, ILDIR RÜZGARI ve CLARK KENT sonlarda sert gelecekler. QAVIY, YILMAZHAN ve dereceli işler sergileyen FOR THE KING sürprizde önereceğim isimler.

5.AYAK: Yarış hayatında henüz 3 yarış koşan ve bu yarışlarda tabeladan düşmeyen POWERBANK rakiplerinden farklı bir görünüm sergiledi. Hedef yaptığı koşuyu kazanıp maiden’a veda edecektir. Bankom.

6.AYAK: Kapanış koşusunda; düzenli işlerle formlarını koruyan SAFİR KIZ, PRENSES MELEK, ARPELLO, FRANKENSTEIN ve ALFA KIZI arasında geçecek mücadelede son metrelere daha diri giren aynayı önde geçen taraf olur.

PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (2-3-1-4-5-6-7-8-11-10) (1) (5-6-2-1-8-4) (HEPSİ) (8) (2-3-4-10-7)