1.AYAK: Birbirlerine üstünlük kurabilecek güce sahip ONURŞAH, BAYÇINAR, BERKUK, KÜÇÜKDEMİRKIRIM, CENGO, YANTAR ve ÖZREİS ayırımsız yazılmalı.

2.AYAK: Takip listemin başlarında yer alan MADALYON bu aralar mutlaka tatlı bir sürprize atacaktır. UNZEN, TAMERŞAH, KRALDOĞU, SUBARTAY, YARAMAZ, ATLAS ÇİÇEĞİ, BÜYÜK ADAM, ALSİVASLI KIZI ve MUTLULUK GÖZYAŞI sıralamasını bütçeniz elverdiğinde değerlendirin.

3.AYAK: KÜÇÜK MATRA gibi çok süratli bir ismin olduğu kısa mesafeli çim yarışta yüksek tempodan faydalanacak birçok siprinter safkan bulunuyor. Bunlardan AYZA, İREMSU, THE DAUGTER SUN, GIPSY DANGER ve ANKARALI sonlardaki güçlü hücumlarıyla potayı önde geçmeye çalışacaklar.

4.AYAK: Kum yarışlarında ikişer birincilik elde eden IŞIK ABİ ve ASTEROID eşit şansa sahipler. Bu ikili küçük kuponlara yeterli olur. Geniş kurgulara KIVRAKTAY, ÖZBİLDEN, HARRAS ve LEALİM isimli taylar da ilave edilebilir.

5.AYAK: Üçüncülükle yarış yaşamına başlayan ardından maiden mücadelede beşincilikle ayrılan Luxor kızlarından FORTIS PUELLA, tecrübeli ve sert jokeyiyle çıkacağı bu mücadelesinde birincilikte tanışacaktır. Günün ilk bankosu olarak kuponlara işaretleyebiliriz.

6.AYAK: Çim yarışlarında 7 birinciliği bulunan, Ankara normal kumda yaptığı hazırlıklarında da tam not alan formda DUBLIN, son performansıyla üst gruplara göz kırptı. Nispeten uygun rakiplerinin yanında fazla zorlanmadan kazanmasını bekliyor günün ikinci bankosu olarak öneriyorum.

PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (4-6-1-8-9-5-2) (9-1-2-3-7-5-4-6-10-8) (8-3-1-6-7-2) (2-3-5-6-1-8) (7) (4)