1.AYAK: Start sorunu yaşamaması halinde idman pistindeki güzel görünümüyle KRAL EGE yarışın en şanslı ismi olacaktır. Ancak güven veren bir isim olmadığından, kısa mesafelerde hayli etkili yarışlar sergileyen BAY JAK, ciddi işlerle bu yarışa hazırlanan MAKAMBO, BORANTAY ve GÖLCÜKLÜ kuponlara mutlaka ilave edilmeliler.

2.AYAK: Bu pistte arka arkaya kazanırken ne denli formda olduğunu da kanıtlayan CAPE TOWN ve bu pist ve mesafedeki son yarışını kazanırken Nurettin Şen ile ne kadar uyumlu olduğunu belli eden INVISIBLE WOMAN birincilikte eşit şans tanıdığım safkanlar. Galoplarını yarışına taşıması halinde KARAHİNDİBAYA yarışın sürprizini yapabilir, dikkat edelim.

3.AYAK: kazandığı yarışlarda buradaki rakiplerinden daha sertlerini geride bırakmayı başaran BAŞ AĞA, riski sevenlerce tek atılabilir. Ancak formlarını artırdıkları gözlenen KARAZEYTİN, HASAN ABİ, KUZEN ve TAŞOVA rakip arayanlara önereceğim safkanlar olacak.

4.AYAK: Hayatlarının ilk sınavlarına çıkacak 2 yaşlı İngiliz taylarının ayaklarının düz basmasını dilerim. İlgililerince uzun süredir düzenli işlerle hazırlanıp fit duruma getirilen EFEHALİL, THE DIFFERENCE ve NİLGÜN ABLA üçlüsünü ayırım yapmadan kuponlara işaretleyelim.

5.AYAK: Uzun süre sonra ilk defa böyle uygun rakipler yakalayan SİNYOR ŞAMİL’in bugün birincilik hasretine son vermesini bekliyor günün bankosu olarak öneriyorum.

6.AYAK: Her atın gelme ihtimali olduğu mücadelede; son form durumlarına göre NAZLI DELAL, ARSLANDİKENİ, HELİNTAY, ELLİBEŞ, KARACAGÜZELİ, ATALANTE ve ERAYŞE rakiplerine oranla bir adım daha öne çıkan safkanlar. Herkese bol şanslar… PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (4-3-2-1-8) (4-2-5) (2-7-4-1-5) (2-6-8) (6) (14-1-11-4-12-3-10)