1.AYAK: Bir süre aradan sonra koştuğu ilk kum yarışındaki dördüncülüğü dikkat çekici olan IT MAY RAIN, artan kondisyonuyla maiden yarışlara veda edebilir. Şimdiye kaarki yarışlarında burada iddialı olabilecek performansı elde eden TANTAY, ilk yarışında sıkılmayıp daha iyi hazırlanan SARIBEYZA, sürekli geliştirdiği formların yanı sıra formda binicisiyle AL KANAT ve iyi durumdaki ANDREA HANIM favoriyi zorlamasını beklediğim isimler.

2.AYAK: Kazandığı yarışında buradaki rakiplerinden bazılarını geçmeyi başaran CEYLİNSU, devam eden formuyla favorimdir. Formlarının üzerine koydukları gözlenen GAZANFER, REŞİTBEY, BAŞYAZAR ve LADY HATUN sert rakipleri olacaktır. Yarışın bombasını ise bir türlü orijininin hakkını veremeyen MİLYONER’den bekliyorum.

3.AYAK: Bursa kumundaki ilk startını kazanırken olumlu izlenimler bırakan YAZ AĞASI, daha da artan formuyla ilk planda şanslıdır. İdman pistindeki beğenilen görünümüyle ÖVÜNÇCAN en ciddi rakibidir. Bu ikili küçük kuponlara yeterli olur. Bütçesi uygun olanlar BABAUÇAN, REİSİN GÜLÜ ve ÇELİK ADAM’ı da kuponlarına ilave etsinler.

4.AYAK: Ankara çiminde koştuğu son yarışlarına oranla çok daha uygun rakipler yanında SCOUTLEO, etkili binicisinin de katkısıyla kolay kazanacaktır. Günün en güvenilir ismi olarak banko öneriyorum.

5.AYAK: Çok iyi bir form tutan ILDIR RÜZGARI favori olmayı hak ediyor. Grubun bir başka fomda ismi VICTORY RHYTHM öncelikli rakibi olup sürprizi RED REBEL ve İPEKKIZ yapabilir.

6.AYAK: Form ve hazırlıklarıyla öne çıkan AKARCA KHAN, TEKNEKAYA ve FALÇATA üçlüsü ayırmadan kuponlarımıza birlikte işaretleyelim.

PERŞEMBE iZMiR PROGRAMI ALTILIM: (6-11-10-3-4) (4-2-1-6-3-9) (5-4-1-7-2) (1) (2-9-6-4) (2-4-8)