1.AYAK: Yarış yaşamlarına bu koşuyla birlikte start verecek olan 3 yaşlı Arap taylarının ayaklarının düz basmasını temenni eder kariyerlerinin başarılarla geçmesini dilerim. Uzun süredir sürdürdükleri hazırlıklarıyla kazanacak pişkinliğe ulaştıkları gözlenen NEVSAL, TATVER, MAHSİMA ve HAREM isimli tayları rakiplerinden daha şanslı görüyor. Bu dörtlü burası için yeterli olur.

2.AYAK: Son yarışlarında hep iyi koşmasına rağmen kendisine geçilecek bir rakip bulan PARPALİ, bu defa daha uygun rakipler yanında alternatif banko adayı olarak düşünülebilir. Ancak son haftalarda mükemmel bir form tutup adeta sınıf değiştiren OZANŞAH, hazırlıklarında göz dolduran MONTEGO, son yarışı ölçü olmayan HÜRADAM, eküri avantajına sahip AGAH ve her geçen gün eski gücüne ulaştığı gözlenen GÖLCÜK ASLANI, favorinin beklenenin altında koşması halinde devreye girebilecek safkanlar.

3.AYAK: İki yarış önce bu pist ve mesafedeki üçüncülüğünün bile bu rakiplerini geçmesine yeteceğine inandığım MASTAR KIZI, ilgililerince buraya özenle hazırlandı. Nispeten formsuz rakiplerinin mağlup etmesini bekliyor banko öneriyorum.

4.AYAK: Gerek form gerekse performans olarak birbirlerine yakın olan ELABARS, DOMATES GÜZELİ ve YABANKIZ üçlüsü ayırmadan kuponlarımıza birlikte işaretleyelim.

5.AYAK: Kilo farklarının şansları eşitlediği koşuda; MISTER TICKER, DOYOUN HEARTED, MAHİR BEY, MAKTAYMAN, BECERİKLİHAN ve MY FREEDOM sırasıyla şans verdiğim safkanlar.

6.AYAK: Bugün için rakiplerinden daha formda görünen YANTAR, ÖZKARA ve LAMAZİ üçlüsü birincilikte eşit şansa sahipler.

Bu aralar üzerine çok düşülen SİNGAPOREPRENSİ dikkat, bombayı patlatabilir. Herkese bol şanslar…

CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (7-8-6-2) (6) (3-4-2-1-7-10) (3-2-1) (8-7-4-3-2-1) (7-11-10-9)