1.AYAK: Yarış hayatlarına bu koşuyla birlikte ‘merhaba’ diyecek olan 2 yaşlı İngiliz taylarının ayaklarının düz basmasını diler, kariyerlerinin başarılarla dolu geçmesini temenni ederim... İlgililerince uzun süredir düzenli işlerle hazırlanıp kazanacak duruma getirdikleri BOOGEYMAN, bugün için rakiplerinden çok daha pişkin görünümüyle alternatif banko olarak değerlendirilebilir. Ancak tay yarışı olduğundan güvenemeyenler, hazırlıklarında göz dolduran NALIN İSYANI, OĞLUM EREN, KARMA FELSEFESİ ve APOKALIPTO’yu kuponlarına ilave edebilirler.

2.AYAK: Son haftalarda çok iyi bir form tutan BODRUM KALESİ, nihayet güçlü orijinine layık yarışlar sergilemeye başladı. Değişen binicisine rağmen birinciliğin en güçlü adayı olacaktır. Grubun en istikrarlı ve formda safkanlarından ÖZPAR ve ağır sıkletine rağmen gününde olduğunda performansının üzerine çıkabilen ÖZYEL favorinin öncelikli rakipleridir. Beğenilen işleriyle İNANLIM ve TURBOCU sürpriz hanemdeki safkanlar olacaktır.

3.AYAK: Bursa çimindeki son yarışını kazanırken güçlü sprintiyle dikkatleri üzerine çeken TAÇSER, daha üst gruplarda bile söz sahibi olacaktır. Bir başka alternatif banko adayımdır. Tecrübeli pilotlarıyla PRENSES ASLI ve SANBERK favorinin hatasını affetmezler.

4.AYAK: Bu pistteki son yarışını ikincilikle tamamlarken akıcı görünümüyle beğendiğim KRALDOĞU, sihirbaz pilotunun ısrarıyla bu defa çok daha farklı koşacaktır. Nispeten uygun rakiplerinin mağlup edeceğine inanıyor günün en güvenilir ismi olarak banko yazmanızı öneriyorum.

5.AYAK: Kilo farklarının şansları eşitlediği mücadelede; NESTOR, FASHITIVE, DEDE TAŞI, KEEP WALKING ve BORANTAY birincilikte eşit şans tanıdığım safkanlar.

6.AYAK: Grubun uygunluğuyla ÖZAYBERK ilk şansa sahip. ERBOĞA ve MUCİZEKAYA rakipleri olup yarışın sürprizini LAMAZİ’den bekliyorum. Herkese bol şanslar...

CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (3-4-5-8-1) (5-3-2-1-7) (7-3-4) (2) (1-4-6-10-7) (5-3-8-13)