Cumartesi günü Ekrem Karaberber ile Erenler arasında mekik dokudum.

Güne Serdivan ile Hendek Boğazspor maçı ile merhaba derken burada gördüğüm futbol manzarasında iki takımla arada dağlar kadar fark vardı. Hendek Boğaz otuz beş dakikalık direnci bu dakikada bırakınca Serdivan zayıf rakibi önünde attıkça attı.

Ben iddia ediyorum kendi aralarındaki çift kalede bile bu kadar çok pozisyon bulamazlar . Sonuçta böyle bir maçın içinden yedi gollü Serdivan galibiyeti çıktı. Kazanan bizim ilde bir marka takım. Kaybeden ise mütevazi bir Hendek takımı. Bu nedenle de bu maçın içini fazla sözle doldurmaya gerek yok.

Erenlerdeki Erenlerspor-Ferizli Karadenizspor maçına Erenler Oğuzhan Bilen’in devre bitimine yakın attığı golle soyunma odasına 1-0 önde girerken yetiştim. İkinci kırk beş dakikada devre başında Erenler kalecisi Samet müthiş refleksle bir Ferizli Karadeniz’in beraberlik umuduna set çekerken sonrasında oyun ev sahibinin kontrolünde yürüdü gitti. Buna karşın gol noktalarındaki Erenler beceriksizliği rakibi puan için umutlandırırken Osman Abdi kendi kalesine atınca üç puan Erenlerde kaldı. Son dakikada Erdi’nin kaçırdığı penaltıda kurtarandan çok kaçıranın laubali atışının payı büyüktü.

Sonuç olarak maçın favorisi kazandı. Bu galibiyet Erenleri yukarıya taşırken Ferizli Karadenizspor düşme hattında kaldı. Düşer mi? Bana göre bu oyuncu grubu ile işleri çok ama çok zor. Bu arada Süper lig A grubunda Kalaycıspor ile Karasu Güvenin play-offa kalmak adına rakipleri ile arayı açtığını , Hendekspor’un gerileme sürecine girdiğine, Erenlerspor’u yükselen takım olduğu yolundaki Süper düşünceyi bu iki maçlık kritiğin içinde ağırlamak gerek.