1.AYAK: Buradaki rakiplerini geçebilecek formu ve performansıyla VAVENDU, küçük ve orta bütçeli kuponlar için elbette tek olarak tercih olabilir. Ancak en az favori kadar iyi durumdaki CRICOOR ve OPRAH da ihmale gelmezler. Geniş kuponlara TALİA HANIM ve INSOMNIA ve RIO BLONDIE de ilave edilebilir.

2.AYAK: Gerek iç startlardan birini çekmiş olması gerekse atını yarışa çabuk adapte edebilen jokeyiyle oldukça avantajlı konumda görünen KAPIDAĞ’ın kazanması normal sonuç olacaktır. Banko yazabiliriz.

3.AYAK: ASİ MERİÇ, YELLOW RED ve AKON tecrübeleriyle bir tık önde görünüyor. Düzenli işlerle formlarını artıran HAFO, EFSO, ZONARO, ÜMİTLİ ve QUEEN SALİMA da yazılarak rahat bir yarış izlenmesi görüşündeyim.

4.AYAK: Bugüne kadar ortaya koydukları performanslarının yanı sıra form durumları da birbirlerine yakın safkanların zorlu ve sürprize açık kapışmasında ayırım yapmadan ‘HEPSİ’ yapmanın en doğru tercih olacağını düşünüyorum.

5.AYAK: Yarış yaşamına dördüncülükle başlarken gözleri okşayan YARAMAZ, tecrübesiyle öne çıkan bu kez ikinciliklerine son verebilecek düzeydeki OĞUZBOYLU, bu yarışına dereceli idmanlarla hazırlık yapan formda jokeyiyle TANGÖZE üçlüsünü ayırımsız yazalım.

6.AYAK: İkincilikte kaldığı son yarışıyla tekrar form tuttuğunu belli eden ÜNSALMIŞ, grubun uygunluğu ve tecrübeli pilotuyla rakiplerinden bir adım daha öne çıkıyor. Ahır ekibinin bu aralar adeta üzerine titrediği ARSLANDİKENİ’nde önemli gelişmeler var. Bu safkanın eli kulağında olup her yarışında bir çarpı atmakta yarar görüyorum. Herkese bol şanslar diliyorum.

PERŞEMBE ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (1-2-3-5-6-4) (2) (1-2-3-4-5-8-9-11) (HEPSİ) (6-4-9) (2-13)