İnegöl maçına giderken trafik su gibi akıyordu, belli oldu ki Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda biz bize olacağız..

Öyle de oldu..

Sanki ceza almıştık, maç seyircisiz..

Demek ki zirve yoksa tatangalar bile yok, maraton boş, stat boş!.

TFF 2. Ligin 29’ncu haftasında dün Sakarya’da İnegölspor’u ağırlayan Sakaryaspor bu sezon ilk kez boş tribünlere oynadı.. 2 bine yakın Sakaryaspor taraftarının izlediği maçta muhtemelen hasılat masraflara bile yetmedi, yönetimin gardı düştü, neyse ki primler iptal!.

Maçtan önce Sakarya’da basketbolun duayen isimlerinden Atilla Tapşın anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapılırken her iki takım oyuncuları sahaya otizmli çocuklarla kolkola çıktı, bizim Sadık başrollerde..

Şaban Yıldırım 7 yıl sonra yeniden Sakaryaspor’un başındaydı, Sakaryaspor’da değişen bir şey yok, aynı tas, bizim hamam..

3-1 galip geldiğimiz maçta ilk pozisyona girdiğimizde dakikalar 3’ü gösteriyordu..

Berk İsmail ve İlyas’ın yokluğunda yeni forvetimiz Hacı Ömer’in kafayla servis ettiği topu Umut 6 pas gerisinden zayıf bir vuruşla ancak kaleciye kadar gönderebildi, Umut zayıf, biz perişan..

Sonra ilk çeyrekte sahneye Dilaver çıktı, soluyla yıktı..

10 dakika sonra Hacı Ömer sol ayağıyla farkı 2’ye çıkardı, sanki maç bitti..

Daha 65 dakika vardı!.

İlk yarıyı Dilaver ve Hacı Ömer’in golleriyle 2-0 önde bitiren Sakaryaspor ikinci yarıya sakatlanan stoperimiz Berkaycan’ın yerine Hakkıcan’la başlayınca defansta akort bozuldu..

Bozulan akortun sağ kulvarında oynayan Ferit’i bir kenara koysam olmaz, bu sezon hiç bu kadar kötü gördüğümü hatırlamıyorum..

İnegöllü Osman ikinci yarı performansıyla soldan ipimizi çekiyordu, şansımız yaver gitti..

İkinci yarının bende ki özeti; İnegöl bir attı, 3 kaçırdı.. Sakaryaspor’un direkten dönen iki topuna eklenen Ferhat’ın şans golü..

Teknik Direktör Şaban Yıldırım komutasında ilk maçına çıkan Sakaryaspor’da kart cezalıları Serkan Odabaşoğlu ile Berk İsmail Ünsal’ın yanı sıra sakat olan Alper Tursun ve Tevfik Köse yoktu ancak 3 puanı 3 golle kucaklamak güzel oldu, başka güzellik yoktu, kalın sağlıcakla..

SANTRA HARİCİ

Başını daima dik tut

Unutma..

Başı eğik duranın

Celladı çok olur