1.AYAK: Son yarışlarında beklentilere karşılık veremeseler de bugün için idman pistinde rakiplerinden daha formda görüntü sergileyen CENGİZEFE, ARBEDEŞAĞA, DİRİLİŞ ve ULUMERİÇ öncelikle kuponlarımızda yer almalıdır. Aşama içinde görünüp her an ters yarış koşabilecek durumlarıyla ECEM SULTAN, SERKOBABA, MUAMMERAĞA ve KÖSEM SULTAN daha sonra değerlendirilmelidir.

2.AYAK: Start aldığı son yarışlarına oranla çok daha uygun rakiplerle mücadele edecek olan SALAMIS birinciliğin en güçlü adayıdır. Riski sevenler kuponlarına tek ile atabilir. Bu pist ve mesafede başarılı yarışlar koşan İPEKKIZ ve ACOUSTIC COVER favorinin öncelikli rakipleri olur yarışın sürprizini PERA ve AZA LEA ikilisinden bekliyorum.

3.AYAK: Üst üste kazandığı yarışlarıyla güç ve kalitesini kanıtlayan INNOVATION, kusursuz pist görünümünün yanı sıra klas binicisiyle birinciliklerine bir yenisini daha ekleyecektir. Günün bankosu olarak kuponlarımıza yazalım.

4.AYAK: Bu yarışı hedef yapılarak hazırlanan ANGEL OF DEATH, etkili binicisiyle kazanmasını beklediğim isimdir. Bu pistteki başarısıyla dikkat çeken LEAD SOLDIER ve MUAMMER BEY’in yanı sıra sıkı bir hazırlık devresi geçiren ATEŞİN KANATLARI favorinin en küçük hatasında devreye girecek isimler.

5.AYAK: Grubun iki formda safkanı OĞLUM AZAD ve ÇİVRİLLİ arasındaki kapışmanın kazananı belirlemesini bekliyorum.

6.AYAK: Günün en zorlu ve sürprize açık mücadelesinde; son form durumlarına göre sıralamam KAVACIK BEYİ, VAROLHAN, STRIKE HARD, WEST GROVE, KING’S DAY, KÜLÜNK RÜZGAR, BABİ ve MONSTER MAN şeklinde olacaktır. CUMA iZMiR PROGRAMI ALTILIM: (3-1-4-12-10-7-6-11) (4-2-5-7-1) (1) (1-4-5-2) (6-3) (8-15-7-9-10-5-1-3)