1.AYAK: Son yarışlarında kıpırdayan NURLUTAÇ, UZUNBEY, KILIÇSOY ve ALOSHA birincilikte eşit şans tanıdığım isimler. Bu safkanların mücadelesine sonlarda BABALARINBABASI ve NİNOŞUN OĞLU da katılacaktır. 2.AYAK: Beklentinin altında kalan formsuz ve sorunlarıyla mücadele eden atların bir arada olduğu yarışta büyük bir sürpriz sonuç çıkabilir. Burada hiçbir ismi dışarıda bırakmak istemiyorum. HEPSİ yazıp en cazip atın gelmesini beklemek en doğru karar olacaktır.

3.AYAK: İlk kez piste çıkacak olsa da uzun süredir dereceli galoplarla hazırlanan güçlü orijine sahip AKINCI ŞÖVALYE ilk planda düşündüğüm taydır. Grubun tecrübeli ve formda isimleri SONMUHARREM, YÜREKLİ TAY ve HOPPA’yı kuponlarımıza ilave edersek rahat bir yarış izlemiş oluruz.

4.AYAK: Ahır ekibince bu yarışı için sıkı bir hazırlık devresine tabi tutulan kalite safkan ILDIR BEYİ, sert binicisi Mustafa Çiçek’in de katkısıyla bu rakiplererini kolay geçecektir. Güün en güvenilir ismi olarak banko yazabiliriz.

5.AYAK: Yetenekli olduğuna inandığım ancak bir türlü son metrelerde artıramayan BARIŞALIM, kendisinde ısrar eden jokeyiyle maiden yarışlara veda etmeye en yakın aday konumundadır. Ancak pek güven veren bir tay olmadığından yanına, hazırlıklarında kazanacak düzeye geldiklerini belli eden MAZLUMZÜLFİKAR ve OYUNBAZ ikilisini yazabiliriz.

6.AYAK: Sürekli geliştirdikleri formlarıyla rakiplerinden daha formda görünen GRAND HOPE ve WOODS RUNNER arasındaki mücadele kazananı belirleyecektir.

Herkese bol şanslar...

PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (3-4-9-11-1-6) (HEPSİ) (1-6-7-11) (5) (1-5-6) (10-12)