1.AYAK: Genelde yıllık kazancı en yüksek atların kazandığı bu şartta; son yarışını az farkla kaybeden, ağır sıkletine rağmen yüksek formuyla bu kiloyu taşıyabilecek ASLAN ADAM ve eküri desteğine sahip INVISIBLE WOMAN ikilisi küçük kurgular için yeterli olur. Burayı az atla geçmeyi riskli görenler, diğer safkanların tamamına şans vermeli HEPSİ diyerek kapatmalıdır.

2.AYAK: Grup yarışlarda kazanamasa da çok iyi performans sergileyen ÇEKİRGE, bu yarışla birlikte çıkışa geçebilir. Kısa vade yarışlarda gücü oranında etkili olabilen BÜYÜKTURBO ilk rakibi rakibi olur. Fit durumdaki BARTU ve LOKUMOĞLU daha sonraki ihtimaller.

3.AYAK: Uzun mesafelerdeki başarılı yarışlarında dikkatleri üzerine çeken DEPOSITORY, ilk planda düşündüğüm isimdir. Önde kuracağı tempoyu kabul ettirebilirse BEHRAMKALE, start sorunu yaşamaması halinde ZÜMRÜTHAN, verdiği araya rağmen farklı sınıfıyla GAZIBORA KHAN, bitirici sprintiyle TORUN CALLAS ve grubun tek 3 yaşlısı BURAKŞAH favoriye sırasıyla rakip olarak gördüğüm isimler.

4.AYAK: Yarışın iki favorisi görünüyor. Bunlar, son yarışlarını KV-7 şartta kazanan BOLD BOY ve OGEY’dir. Ogey orijin olarak daha baskın ve şanslı görünüyor olsa da ben tercihimi erkek taydan yana kullanıyorum ve BOLD BOY’u ilk banko olarak öneriyorum.

5.AYAK: Bu grubun çok üzerindeki kalite kısrak TUMBULZELE, ilerleyen yaşına rağmen tam dişine göre rakiplerini geride bırakması gerekir. Önde gidenlere fazla avans vermezse kolay kazanır. 2. Bankom.

6.AYAK: Sürprize açık koşuda GAZANFER, CİVANTAY, SERRACIM, HAMHAMA, CANFATİHİM, TEKMUTLU, ÖKSÜZBEY, YÜCEDAĞ, DOĞANHİSAR, AKÇAAĞA ve HANIMINOĞLU sırasıyla değerlendirilmesi gereken safkanlar...

PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (HEPSİ) (4-1-2-6) (2-1-4-7-3) (1) (1) (1-3-13-10-2-4-5-9-8-7-6)