1.AYAK: Son koşusunda süratli giden yarışın lehine olmasına rağmen Uludaz gibi bu grubun çok üzerinde bir isme geçilen RIVER GIRL, bugün de aynı sürati bulacağı yarışın sonlarında adından söz ettirecektir diyor günün ilk bankosu olarak kuponlara öneriyorum.

2.AYAK: Son koşusunu başarılı bulduğum VARLIKLI burada öncelik tanıyacağım isim olacak. Tatminkar yarışlar koşan BANKIZ ve ARSLANDİKENİ ikilisi en ciddi rakipleri olurken FATİHİNGÜLÜ, ISLAH ve ATLIGÜL de göz ardı edilmeksizin kuponlara yazılmalılar.

3.AYAK: Bu grubun çok üzerinde bir isim olan ve bir aksilik olmadığı takdirde kazanacağına inandığım STORM SEA SWELL günün kalesi olup altılı ganyan kuponlarına tek yazabileceğimiz isimdir.

4.AYAK: Oldukça yüksek sürate binecek yarışın sonları oldukça keyifli geçmeye aday görünüyor. SAN MARINO bugün için sonlarda kendini gösterecek isimlerin başında geliyor. Boş kilosu ve süper formuyla MAKARACI ÇOCUK da en az baştaki isim kadar iddialı. ASLAN KOÇUM ve CEP DURAK da yazılarak rahat yarış izlenmeli.

5.AYAK: Her ne kadar ilk kez koşacak olsa da hazırlıklarında dikkat çeken işler sergileyen MISS TURBO kuponlarımıza öncelikli olarak yazacağımız tay olmalı. Kazanacağı yarışını jokey hatasından kaybeden ASRI SAADET en ciddi rakibi. Bu ikilinin kötü koşması halinde TATLI HABER, GÜZKIVANÇ, SANTOLİNA ve SİNEMİS devreye girerler.

6.AYAK: Günün son koşusuna geldiğimizde; ÇAKIRYUSUF, TATARKAN, BAHATTİN, ÖZEKAN ve CANIMBABAM ayırt edilmeksizin kuponlara birlikte işaretlenmeli.

ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (2) (8-6-3-4-2-5) (6) (2-7-4-1) (5-1-9-4-7-8) (3-1-4-10-8)