Bugsaş’la 0-0 berabere kalan Sakaryaspor’u en çok kim beğendi diye soracak olarsak sanırım sadece Teknik Direktör Engin Korukır’dır. Gördüğün kadarıyla dünkü futbolunu sadece Engin hoca beğendi. Engin hoca, futbolcularını övdü müthiş oynadılar dedi. Çok da normal. Baş koydukları yola onlarla devam edecek. Takımı hazır tutması motive etmesi gerekiyor. Engin Hoca verdiği demeçte “Çok iyi oynadık Her akın sonucu gol pozisyonu vardı. Ama gol atamadık. Keyif aldım bir maçtı. Çocuklar müthiş oynadı. Allah korusun son dakikada gol de yiyebilirdik” dedi.

KÜFÜRLE OLMAZ ALKIŞLA OLUR

Mahir’e karşı tribünlerden yükselen tepkilere ise “Herkesin ailesi var. Gol kaçırdı diye adama küfredilir mi ? Benim arkamda 3-4 kişi var. Sanki özellikle geliyorlar. Küfürle olmaz alkışla olur “diyerek sahip çıktı. Çok doğru bir davranış. Hocayı ayakta alkışlıyorum. Sahip çıkmak böyle olur. Kimse kimseye bu kadar kolay bu kadar basit bu kadar rahat küfretmemeli. Mahir, maçın sonucunu tayin ederken 90 dakikanın berabere bitmesinde payı en yükse oyuncuydu. Atsa, rahatlayıp, rahatlatacaktı. Olmadı. Engin Hoca futbolcusuna küfür konusunda haklı, değil Mahir’e kimseye gol kaçırdı diye ana avrat küfredilmemeli. Ama bizim ülkemizde küfür ucuz. Yan baktı diye canlar alınıyor bu ülkede.

GİREN ÇIKANI ARATTI

Gol umutlarını Mahir’e bağlayan Engin Hoca onun yerine oyuna kurtarıcı olarak soktuğu ara transferde basına kapak yapılan Tevfik Köse ise maçta var mıydı yok muydu belli bile değildi. İlk maç ilk heyecan tamam da bu arkadaş ne kafa olarak ne ruh olarak ne de kondisyon olarak hazır gözüktü. Giren çıkanı arattı resmen. Bugsaş diri kontra ve hızlı adamlarıyla gol yollarını zorladı. Son dakikada Yasir’in yüzüne çarpan top gol olsa 3 puan uçacaktı. Gol kaçırmaktan bitap düşen ve Bundesliga tecrübesi olduğfu söylenen Mahir Sağlık’ın maçın en kilit oyuncusu olmasına rağmen oyunu açmak bir yana adeta maçı kilitleyen adam olduğunu da söylemek lazım. Ya maça konsantre olmakta zorlandı ya bu ligi ya da rakibi küçümsüyor. Bu kadar kariyeri olan biri bunları leblebi gibi atması lazım değil mi Allah aşkına.