1.AYAK: Daha önce bu pistte uzun mesafede Handikap-14 birinciliği bulunan STARBABA bu yarışın en şanslı ismidir. CUPIDS ARROW, LION FLAG, BAŞ BELA ve ASİL EFE favorinin beklenileni verememesi durumunda devreye girerler.

2.AYAK: İzmir’de son koşularında elde ettiği üçüncülüklerde galibiyeti az farklarla elinden kaçıran tırnağının ucundaki CANŞEN’in bana göre buradaki rakipleriyle arasında fark var. Daha üst gruplarda mücadele verecek güçteki isim favorim. Yanına bir tek, son yarışını İzmir’de uzun mesafede Canşen’in 3. olduğu koşuda kazanan WINTER GALLOP’u yazarak bu ayağı geçebiliriz.

3.AYAK: Açık koşu potansiyeli olduğuna inandığım DEMİRTURBO, ESTİGEÇTİ, ÇEKİRGE ve MİRA MİRA ilk planda değerlendirilmeli. Her yarışında kendini geliştiren AL ANDAKAR ve ALTINONUR bu isimlerden sonra dikkate alınmalıdır.

4.AYAK: Henüz yolun başında ve yarış karakterleri konusunda kesin bir çizgiye oturmamış tayların yarışı dengesiz performansları izletiyor. Bu nedenle birkaç isme şans vermenin daha doğru olacağı kanaatindeyim. Bu koşuya ait sıralamam VALBUNEA, SABUNCU HAN, LİYA, DAĞBEY ve DRAGON FLIHGT şeklinde olacaktır.

5.AYAK: Grup koşu gören ve kısa vade yarışlarda tabela yapan isimlerin olduğu bu yarışta, bana göre form sıçraması yapacak bir isimden ters bir yarış gelebilir. Bu nedenle burayı HEPSİ yazarak rahat izleyelim.

6.AYAK: Koşunun yükünü çektiği yarışın son anlarında Amankaya’ya çarpılan HİRA çok formda. Rekor derecelerle yarışa hazırlanan safkan bu kez daha idareli bir tempoyla kazanabilir. Bu yarışında kendisine güveniyor ve kurgumda tek bırakıyorum.

Herkese bol şanslar... PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (1-3-2-4-5) (1-2) (5-8-9-11-1-2) (6-5-7-1-2) (HEPSİ) (7)