Sakaryaspor’umuz 2.lige çıktıktan bu zamana kadar kayda değer transferi yok.

    Oysa Başkanımız İsmail Gürses “ Hiç kimse merak etmesin bu ligde de kalıcı olmayacağız” dedi bizde hala bekliyoruz.

   Gürses “Kulübe para kaynakları bulmağa çalışacağım ve bu takım yapacağımız nokta transferlerle bu liginde tozunu atacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye de sözlerine devam etmişti. Bugün de transfer sezonu resmen açılıyor..

   Taraftarlarımızın da bizler gibi şüphesi yok ancak önemli transferlerde şu zamana kadar yoksa insanın kafasında soru işaretleri belirmiyor değil.

   En azından teknik sorumlu açısından sıkıntı yok diye teselli buluyor insan.  Osman Özdemir ve ekibine güvenim sonsuz disiplini elden bırakmayan hocalardan biri ama iyi transferler olmayınca hoca ne yapsın? Umarım Başkan Gürses artık sesini gür çıkarması lazım.  

   Şampiyon olan kadromuzu şu an itibarıyla koruyoruz diye düşünsek de Burak Bekaroğlu iyi para verirseler yönetim okey diyecek diye bekliyor tüm Sakarya.

   Çünkü o mevkide adamımız var sıkıntı yok derken öte yandan aynı zamanda ekonomik sıkıntı çeken Başkan İsmail Gürses ve ekibini de biraz olsun rahatlatacak Burak Bekaroğlu’ndan gelen para.

   Yalnız kalede sıkıntı olur mu? Bilmem yeni alınan kaleci Ercüment Kafkasyalı ve Hüseyin Bilge bu lig için yeterli olur mu? İnşallah olur. 

  Bu arada Başkan Gürses Rüstemler tesislerinde güven tazeleyecek. Ancak bu Genel Kurulun Rüstemler Tesislerinde yapılması gerçek manada can sıkıcı bir durum. Şampiyon olmuş Türk Futbolunda her zaman EFSANE diye anılan bir kulübün Kongresi Rüstemler Tesislerinde yapılmamalıydı bence.

  Yıllardır üyelerde yaşanan sıkıntılar ve katılım oranın azlığı bir sorun doğal olarak ancak yine de Başkan İsmail Gürses ve ekibi daha büyük düşünmeliydi doğal olarak.

  Hadi onu bir kenara koyalım da Yönetimden gidecekler olacak yerine yenileri gelecek olması gerekenlerde. Gürses’in en az 6-7 yeni paralı ismi yönetime almayı düşündüğü görülüyor. Danışma kurulu da oluşturmanın planlarını yapıyor. Bu yönetime para şart. Sadece Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’ndan gelen paralarla bu işler yürümez.. Daha şampiyonluk primleri ödenecek ve 2.Ligde zirveye oynayacak kadro oluşacak. Başkan Gürses bunun bilincinde ve bugün yeni isimleri belki de kamuoyuna açıklayacak,

    Bu takım için herkes taşın altına elini sokacak kenardan izlemeyecek kenardan izlenirse Başkan Gürses’in eli kolu bağlanır ne diyelim artık hayırlı olur inşallah..

   Yeni sezon yeni umutlar yenilenen kadro ve yönetimle bu takım yine şampiyonluğa yol alır diye temenni ediyorum.. İnanmak başarmaksa eğer bu iş bitmiş demektir.

  Bugünlerde Şampiyonluk sevincini yaşayan Yeşil-Siyahlı taraftarlarda önümüzdeki sezon için henüz beklemede. Büyük hayaller kuran Başkan Gürses’in icraatını bekliyor Yeşil-Siyah sevenler ve yapılan transferlerle henüz mutlu olmuş değil. Sadece Umutla bekliyor o kadar.. Esen kalın mutlu umutlu kalın…