1.AYAK: Yarış hayatlarına bu koşuyla birlikte ‘merhaba’ diyecek 2 yaşlı İngiliz taylarının ayaklarının düz basmasını temenni eder kariyerlerinin başarılarla dolu geçmesini dilerim. Uzun süredir idman pistinde olup dereceli işleri ve güzel eşgaliyle dikkatleri üzerine çeken DAMON, kazanmaya en yakın tay olacaktır. Yine hazırlıklarında kazanacak düzeyde görünen SPRING ve KURT DEDEM isimli tayları da mutlaka kuponlarımıza ilave edelim.

2.AYAK: İkincilikte kaldığı son yarışıyla fit duruma geldiğini belli eden BRACCIOFERRO, eğer start sorunu yaşamazsa kazanmakta zorlanmaz. Son yarışlarında harika performans sergileyen TALİA HANIM, beğenilen pist görünümleriyle DEUCALION, INSOMNIA, FOREST EAGLE ve DOYOUN HEARTED favorinin sırasıyla rakipleridir. Açıklarını gideren DUKE PROSPERO’ya da bir çarpı atılmalı.

3.AYAK: Bursa kumunda kolay kazandığı yarışı ardından ilgililerinin buraya özenle hazırladığı COOGER, şehir ve pist ayırımı yapmadan mükemmel yarışlar koşan GOOD CURRY, sıkı bir hazırlık devresine tabi tutulan REBEL YELL üçlüsünü ayırımsız yazalım.

4.AYAK: Gücünü ve kalitesini ispatlayan PADRE PADRONE, süper formuyla alternatif banko adayımdır. Son yarışlarını dereceli kazanan ANGEL OF DEATH ve THE DIFFERENCE sürekli artan güçleriyle favorinin hatasını affetmezler.

5.AYAK: Bu rakiplerinin çoğunu daha önce geçmeyi başaran CANBANU, bu yarışı için yaptığı hazırlıklarında çok beğenilmiş olup banko öneriyorum.

6.AYAK: Denk güçteki safkanların zorlu kapışmasında HÜMA SULTAN, ESERALP, ÖZAYBERK, ZEHİR HAFİYE, PALERMO ve BATINHAN formlarıyla rakiplerinden bir adım öne çıkan safkanlar.

Herkese bol şanslar...

CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (6-8-2) (9-2-8-7-6-1-3) (2-3-7) (3-1-5) (6) (5-2-7-8-10-6)