Şampiyonluk umutlarını bu yılda play-off’a taşıyan Sakaryaspor bu sezon Bayrampaşaspor’a attığı 8 gol kadar, ligde esamesi okunmayan Gaziantepspor’a bile atmadı, sıfır puanlı Manisaspor’a iki maçta attığımız gol sayısı 7, yediğimiz gol sayısı 5..

Dün Sakarya’da Bayrampaşa maçı bir başladı, Sakaryaspor tam kadro, Zahit Fındık 5. dakika da buluştuğu ilk topu gol yaptı.. 18’de ikinci buluştuğu topu da gol yapan Zahit Fındık 19. dakika da arka adalesini tutarak yerini Savaş’a bıraktı, barış başladı..

Şampiyonluktan kopan biz tribünde şaşkın, ligde kalma savaşı veren Bayrampaşaspor sahada çaresiz, 4-0’dan sonrası tam bir futbol trajedisi, halı saha komedisi yaşandı, Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda..

Dakika 49’da skor 4-1’ken 33 maçtır tek başına kalemizi koruyan Oğuz Çalışkan omzunu tutarak oyundan çıktı, kaleye geçen Aykut Berat Yıldız..

21 yaşında, geçen sene Bandırmaspor’dan Sakarya’da yediği 5 golden hatırlıyoruz..

Aykut kaleye geçtikten 7 dakika sonra Bayrampaşaspor’da 21 numaralı formayı giyen Sakaryaspor’un 21 numaralı kaptanı Ferhat Yazgan’ın kardeşi Serhat Yazgan ceza sahası dışından topa vurdu, Aykut karşıladığı topu ağlara kaçırdı, eyvah..

“Sen daha bu topu yersen” diye not almışım, neyse ki Bayrampaşa takım halinde havlu atmıştı, Aykut bir golde Tayyip’ten yedi..

Futbol boş, gol çok, tribünler boş, şehir protokolü uykuda, Sakaryaspor’un vurduğu gol oldu..

Bir korner bile kullanmadan 8 gol atmış, 3 gol yemiş olduk, gole doyduk..

Tribünler iddaa yok diye boştu..

Tamam ama eskiden olsa, Sakaryaspor maçlarına kimse gelmese bile tatangalar gelir, maraton dolardı, boş kaldı..

Skor 8-3.. Tribünler boş kalınca her taraftara bir gol hediye edebiliriz, tebrikler Sakaryaspor..

SANTRA HARİCİ

İnsan herşeyi unutur

Yanında olanı olmayanı unutmaz