1.AYAK: Sentetik pistte koştuğu yarışlarında başarılı performans sergileyen DENİZ MAVİSİ çim pistte çok daha etkili koşabilecek bir isim. İlk startını çok kolay kazanan ZİMBAT en ciddi rakibi olarak dikkate alınmalı. Yeteneklerine inandığım KIND OF BLUE yazılması gereken bir diğer isim.

2.AYAK: Günün en zor yarışıyla karşı karşıyayız. Mümkün olduğunca çok ata şans verilmesi gereken bu yarışta; KURTARBENİ, ÖZDOĞA, HATİPHAN, BÜYÜKAŞK, NİZİPLİKIZ ve İLKNAZ ayırt edilmeden kuponlara beraberce yazılması gereken isimlerdir.

3.AYAK: Startla birlikte koşunun temposunu belirleyip alacağı avansı aynaya kadar koruyabileceğini düşündüğüm KARKAMIŞ koşunun mutlak olarak en şanslı atı. Birbirinden etkili yarışlara imza atan SİNANLI en ciddi rakibi olarak ilave edilmeli. Bariyer dibini tercih edebilirse ERTEMİZ ve sprint mesafesini ayarlaması durumunda AKSAKAL devreye girebilecek diğer isimler.

4.AYAK: İlk startını çok başarılı koşup kısa bir araya giden ve hazırlıklarında adeta ayakları yere değmeyen KIZIL TÜY kazanan olmaya yakın görünüyor. Nefes yönünden etkilenmesi halinde, takibimde olan ve sentetik pisti daha iyi koşacağını düşündüğüm RUN FOR SILA beğenilen hazırlıklarıyla devreye girer.

5.AYAK: Koşunun liderliğini alıp aynaya kadar kimseye vermeyeceğini düşündüğüm GINA MONTANA bir aksilik olmadığı takdirde çıkıp bitirecektir diyor ve günün de bankosu olarak öneriyorum.

6.AYAK: Günün son koşusuna geldiğimizde; ZEKİ DAYI, ALTINONUR, DALOĞLU, SONBİLGİNUR ve KARATEPELİ ayırt edilmeden kuponlara işaretlenmeliler.

Herkese bol şanslar... CUMA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (4-8-5) (6-5-8-2-4-3) (4-8-9-5) (4-9) (2) (8-1-3-13-5)