1.AYAK: Bir önceki yarışını kum pistte koşup tatminkar netice elde ederken bu pisti çime göre daha iyi koşabileceğini gösteren TURKISH RANSOM burada öncelik tanımamız gereken isim olacak. Yine bu pisti etkili koşabileceğini düşündüğüm MONTİ, GİZMO ve FINDIKKIRAN da göz ardı edilmeye gelmezler.

2.AYAK: Son koşusunda öne erken çıkınca sonlarda devam edemeyen ancak yine de mücadeleden düşmeyen NURAYŞA bu kez daha sabırlı bekleme yapıp sonlarda rakiplerine hakimiyetini hissettirebilir. Bu gruba güçlerinin yetebileceğine inandığım PARAMPARÇA ve KRALDOĞU baştaki tayın en ufak hatasını affetmeyeceklerdir.

3.AYAK: Eşgalli bir safkan olduğundan dolayı kısa ve orta mesafelerde gücünü tam olarak ortaya koyamayıp uzayan mesafelerde daha etkili olabileceğini düşündüğüm LUALUA kazanmaya yakın gördüğüm isim. Aradan sonra yarış gören ve bu kez çok daha iddialı bir şekilde bu yarışına girecek olan SOLID BROTHERS en ciddi rakibidir.

4.AYAK: Bu kez ön tarafta temposunu bozacak rakibinin olmamasının avantajını kullanıp start çıkışında alacağı liderliğini aynaya kadar koruyacağına inandığım ERKMEN günün en sağlam bankosu olarak yazılabilir. 5.AYAK: Güç olarak birbirlerine çok yakın safkanların mücadelesinden; DEMİRCENK, PRATİK NEVZAT, DÜŞEŞ, YAKUTİYE, ÇAKIRALİ ve TETİNA ayırt edilmeksizin kuponlara birlikte işaretlenmeli.

6.AYAK: Günün son koşusuna geldiğimizde PERSISTANCE böylesine uygun rakipleri geride bırakmaya yakın görünse de güven vermeyen isim olmasından dolayı; DIDONATO, İBRİŞİM, SOUR TIMES ve KEMANCI KIZ ciddi rakip olarak yazılabilirler. Bol şanslar...

CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (9-7-4-3) (5-6-4) (2-5) (3) (1-7-6-2-5-4) (2-9-5-10-3)