1.AYAK: Daha önceki yarışlarında bu pistte çeşitli mesafelerde 5 birincilik elde etmeyi başaran KRALARSLAN favorim. Sezon başında bu piste birincilik ve ikincilikler yapan form durumu iyi UMUTÇİÇEĞİ, bu pistte ilk kez koşacak olsa da performansı yeterli RUSDAMAT ve kazandığı yarışındaki formunu koruyan BOZTEPEBEYİ favorinin öncelikli rakipleridir. Sabırlı bir bekleme yapması halinde BABAMENDUH bir sürprize imza atabilir. 2.AYAK: Bugüne kadar start aldığı yarışlarında çok daha güçlü rakiplerle başa baş mücadeleler veren EGEBERK, rakiplerinden farklı kalitesiyle zorlanmadan kazanır. Günün bankosu olarak yazabiliriz.

3.AYAK: Uzun süredir burada bu önemli yarış için sıkı bir hazırlık devresine tabi tutulan FINESSE, 5 ay aradan sonra galop niyetine yarış görüp bu defa çok farklı koşacak PIANO SONATA ve tam bir uzun mesafe atı olduğunu bu pistte 2800 metrede kazandığı son yarışıyla kanıtlayan kusursuz hazırlıklara sahip MISTER GÖRKEM küçük kurgulara yeterli olur. Ters mesafeye rağmen güçlü isim RHYTHM DIVINE ve mükemmel bir form tutan PERİ LİNA geniş kuponlara ilave edilmelidir.

4.AYAK: Üste kazanırken mükemmel bir form tuttuğunu kanıtlayan SERDÜMEN favori olmayı hak ediyor. Ciddi hazırlıklara sahip SAADIN GÜCÜ, BATMANASLANI, TAYKUT, GÜRSU ve CANKARDEŞLER sırasıyla rakipleridir.

5.AYAK: Etkili formuyla RASİMBEY, ağır kilaya rağmen kalitesiyle SPARTACUS ve ilgililerinin çok güvendiği COCHABAMBA üçlüsünü ayırım yapmadan birlikte yazalım.

6.AYAK: Grubun formda tayı KARAKEÇİAĞASI alternatif banko adayımdır. Sürekli artan formuyla ASİ BİLGİN ve ilk sınavına dereceli işlerle hazırlanan ÇİL ELİF favorinin eksik koşması halinde devreye girerler. CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (2-7-3-1-5) (5) (3-6-13-14-16) (11-7-2-16-6-4) (6-1-8) (2-5-6)