1.AYAK: Çimde kısa mesafelerde oldukça başarılı yarışlara imza atan İREM SU, özellikle bu pist ve mesafedeki son mücadelesine kazanırken ne denli formda olduğunu kanıtladı. İlk şans verdiğim safkandır. İki birinciliği ardından son yarışından üçüncülükle ayrılan güçlü safkan MISTER RIGHT, klas binicisiyle favorinin öncelikli rakibidir. Son yarışlarına oranla daha uygun rakipler yanında FLASHING GIRL, bu yarıına itinayla hazırlanan DEDEMŞAH ve formunu koruyan THE DAUGHTER SUN sağlam kuponlarda bulunması gereken isimler.

2.AYAK: İlk startında olumlu izlenimler bırakan CRANBERRY QUEEN, geliştirdiği formuyla birinciliğin en güçlü adayı olup alternatif banko adayımdır. İlk sınavına çıkacak olsa da uzun süredir dereceli galoplarla hazırlanan BERTHOLD, grubun tecrübeli isimleri TURKISH RANSOM ve AFBRİ favorinin beklenenin altında koşması halinde devreye girmesini beklediğim taylar.

3.AYAK: Kazandığı yarıştaki formunun üzerine koyan DESEN, son yarışlarına oranla bu defa rakipler daha uygun görünen ALSİVASLI KIZI ve BERENGÜL’ın yanı sıra ilk startını gösterişli kazanan MUTLULUK GÖZYAŞI ayırım yapmadan kuponlara birlikte işaretlenmelidir.

4.AYAK: Bu rakiplerini daha önce geçmeyi başaran YABANKIZ ilk atım. Formda kısraklar ASİL RÜZGAR, DOMATES GÜZELİ ve ARSLANDİKENİ sert rakipleri olacaktır. 5.AYAK: Ahır ekibinin bu yarışı için sıkı bir hazırlık devresine tabi tuttukları ve çok güvendikleri DOMANİÇ’in sert binicisiyle kazanmasını bekliyor banko öneriyorum.

6.AYAK: Sürprize açık mücadelede MAVİ ATEŞ, TRAKYALI, ARAYEKYİ, UÇAN REİS ve KEMERHİSAR rakiplerine oranla bir adım öne çıkan safkanlar. Herkese bol şanslar... SALI ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (3-1-2-5-4) (6-3-8-5) (4-2-1-6) (3-1-2-4) (6) (3-1-4-2-5)