1.AYAK: Pistlere ilk defa çıkan safkanların ayakları düz basması temennisiyle hazırlık durumlarına göre sıralamam KING ARAS, ALONE DARK, RENGİN, KAFACAN, AEGEANS DREAM, SILK ROAD ve DAZZLER şeklinde olacaktır.

2.AYAK: Çalışmalarım sonucunda, mesafe, sıklet ve form durumuna gö- re bir değerlendirme yaptım. Daha önce üstünlük sağladığı rakiplerini bugün de geçeceğine inandığım ÇELEKAN’ı gü- nün ilk bankosu olarak öneriyorum.

3.AYAK: Grup koşularında böyle denk güçteki safkanlar pek bir araya gelmez. Genelde üç-dört safkan rakiplerinden üstün olur. Böyle denk bir grupta, daha önce de sınıf yarış- larda bu tabloyu göreceğimizi belirtmiştim. Ekürileriyle KARAYAMA ilk şans verdiğim isimdir. Rakipleri ise sırasıyla SERDÜMEN, SORGUNASLANI, SATANHAN, YETİM AHMET, BUDUNALP, ALTEPE ve MOSKOVA ATEŞİ şeklindedir.

4.AYAK: İlk ayakla eşdeğer bu yarışta, uzun süredir devam ettirdiği hazırlıklarında göz dolduran güçlü orijine sahip YOU NEVER KNOW’un kazanmasını normal sonuç olacaktır. Günün ikinci bankosu olarak öneriyorum. 5.AYAK: Sıklet dengelerine ve form durumlarına göre iki gruba ayırdığım bu yarışta önce BORANTAY, BAY JAK, KISS YOUR HANDS, PIRGOS ve SOCRATES şans tanırken DEDETAŞI, KEEP WALKING, SAN MARINO ve LAGRIMAS’ı daha sonra değerlendirelim.

6.AYAK: İzmir’de sıkı takip ettiğim, çok daha iyi yerlerde olmasını bekledi- ğim İBRİŞİM ilk şans verdiğim safkan. Formlarını yükselten BEST OF ELA, QUEEN SALIMA, ÜMİTLİ ve THE JET PLANE favorini zorlu rakipleri olacaktır.

Herkese bol şans diliyorum. CUMARTESi ANKARA PROGRAMI ALTILIM: (4-2-10-3-1-5-9) (4) (5-9-10-7-11-4-1) (5) (6-5-2-3-1-4-10-7-11) (3-7-13-15-4)