Bal ligine kim çıkacak? Bala çıkmak adına Baraj umudunu Atatürk stadına, Serdivan maçına kim taşıyacak? Kalacak? Veya bugün ki sonuçlara göre, hangi takım veya takımlar devre dışı kalacak?

    Bu içi sürprizlerle dolu soru paketinin içinden bu gün oynanacak olan maçlar içinden birinci takım çıkma olasılığı var. Bir ve ikinci takımın alınacak sonuçlara göre son doksan dakikalara taşınma olasılığı da Bal paketi içinde yer alıyor.

    Gelin bir matematik yaparak bu günün falına bakalım. Adapazarıspor As Akyazı’yı yenerse 19 puana yükselir ve Karasu Güven maçına lider olarak gider. Karasu Güven Karasuspor’u yenerse şayet (Bu sonuçla Karasuspor devre dışı kalır.)  

   Adapazarı maçına 17 puanla çıkar. Güven bu maçı da kazanırsa 20 puan yapar ve Bala direk çıkar. Ama Karasu Güven –Karasu maçı ola ki beraber bitti, o zaman Adapazarıspor Bala direk çıkar. Karasudaki maçta bu nedenle iki takımın futbol penceresi beraberliğe kapalı olacak.

    Kocaali’nin şansı yok mu? Yok gibi bir şey. Ancak Kendisi Kalaycıyı yener 16 puana yükselirken, Karasudaki maç berabere biterse son maçta evinde Karasuspor’u da yenerse 19 puanla Baraj maçına çıkma olasılığı önünde bir umuda sarılır. Zor ama bir ihtimal.

     Karasu, Karasu Güveni yenerse ne olur? Sarı Kırmızılı ekip önce 17 puana yükselir. Sonrada bu puanla Kocaali’ye gider. Kocaali’yi yenerse, Karasu Güvenin Adapazarı ile oynayacağı maça odaklanır.

     Özetle Çarşambanın futbol defteri içinde herkes için bir şans varda, Bala çıkmak adına iki şans bileti var, talip olan dört takım varsa bu hesap içinden iki takımın eksilme olasılığı bir hayli fazla değip, önce kendimin, sonrada sizin kafanızı fazla karıştırmadan maçların seyrine bir bakalım.