Mustafa Sert tesislerinde bir yerde tek kale maç gibi oynanan bir karşılaşma izledim.

Karaaptiler Akınspor ile Serdivansporu Süper kantara koyup tartmaya kalmak mümkün değil. İki takım arasındaki kalite farkını Karaaptiler Akın aşığı Mustafa Sert ebediyette yattığı yerden kalksa ortadan kaldıramaz. Son haftalarda hep kaybeden, kendine rakip olacak takımlara boyun eğen K.Akınsporun elindeki oyuncu grubu bu gün oynadığı oyunun üstüne ilaveler yapamaz ise geldiği gibi gider.

Serdivan onların rakibi değil de , oynadığın oyunun ismini koymak gerek. 52 Dakikada on kişi kalan Serdivanı rahatsız edemiyorsanız, bu süreçte 1-0 lık oyun 3-0 taşınıyorsa Sarı Lacivertli sorumluluk taşıyan herkes bu günden tezi yok bu futbol manzarasının içindeki eksikleri bir kenara not etmeye başlasınlar.

Karaptilerin ufak tribünü büyütmeden önce futbol takımının futbol trendini yükseltmeye ihtiyacı var. M.Giray’ın atılması da gelecek haftalar için kısıtlı kadro yapısı içinde handikap olarak görmek gerek.

Serdivanspor’a gelince kolay kazandılar, çok konuştular. Rahat oynadıkları bir maçta bir penaltı kaçırdılar ,birde kırmızı gördüler. Enes Şimşek lüzumsuz iki sarı gördü ve atıldı. Deyim yerindeyse çok vıdı vıdı yapıyordu sonunda kırmızı gördü. Serdivanlı kardeşler ,çok konuşmak ,hakemle çok muhabbete girmek yerine işlerine baksalar daha iyi olur. Bu halleriyle antipatik oluyorlar.

Bu arada birileri kırmızı gören Enes Şimşek’in kulağını çekse iyi olur. İyi oyuncu ama çok konuşuyor. Bu maçın içinden çıkan sonuç abartılacak bir sonuç değil. Sonuçta favori olan onlardı ve onlar kazandılar. Oyunun içinde ev sahibi takımdan gol yollarında yalnızda olsa etkili olan Kadir’i beğendim. Serdivanda Fatih çelikel çok koştu. Enes Buruşoğlu’nun savunmadan çıkıp ileriye taşıdığı topta penaltı alması bana göre günün seyre değer süper görüntüsüydü. Penaltı gol olmadıysa bu işte ümit Tale’nin fanteziye kaçmasının da rolü büyüktü.

Maçta hakemlik bir şey yoktu. Penaltı ve de ihraç kararı doğruydu. Bu maçın sonunda tabelaya yansıyan skor ev sahibini düşme hattı içine, kazanan Serdivanı ise zirvenin tepesinde Aşağı Kirazca’nın hemen yanı başına itti.