1.AYAK: Performanslarının yanı sıra form durumları da birbirlerine yakın isimlerin sürpriz kokan mücadelesinde; yarışın sonlarında sert gelecek olan MÜFETTİŞ, BABAEMİR, MARMARAY ve NEW TRANSATLANTIC, seri yapıya sahip SAVAŞ ATI’nı geçmeye çalışacaklardır. Bu safkanları ayırımsız kuponlarımıza yazalım.

2.AYAK: Zorlu geçeçeğe benzeyen bu maiden mücadelede at elemenin hata olacağına inanıyorum. Bu nedenle riske girmeyip bu koşuyu HEPSİ yazalım ve en cazip atın gelmesini bekleyelim.

3.AYAK: Son yarışlarına oranla daha uygun rakiplerle mücadele edecek olan GÖLDEM, kazanmaya en yakın aday konumundadır. Düzenli işlerle formlarını koruyan MAHPERVERKIZ ve TATARKAN favorinin zorlu rakipleri olacaktır.

4.AYAK: Bugüne kadar koştuğu yarışlardaki performansıyla rakiplerinin bir hayli önüne çıkan yetenekli tay BOLD BOY, adeta bütünleştiği binicisi Özcan Yıldırım ile birinciliklerine bir yenisini ekleyecektir. Kuponlara günün banko olarak yazabiliriz.

5.AYAK: Beğenilen pist görünümlerine yanı sıra grubun üzerinde potansiyelleriyle ROWDY ve SÜPHAN arasındaki mücadelenin kazananı belirleyeceğini düşünüyorum. 6.AYAK: Sürpriz beklediğim koşunun GÜNEŞ IŞIĞI, ZENGİNCE, CANFATİHİM, ARHANBEY ve BİLGİLİTAY arasında geçmesini bekliyorum. Herkese bol şanslar...

PAZARTESi BURSA PROGRAMI ALTILIM: (8-9-10-3) (HEPSİ) (1-6-3) (2) (1-2) (7-3-2-5-11)