Sakaryaspor oyundan atıldığı ana kadar etkili oynayan ,oynadığı oyunun içinde müthiş bir asist ikramı ile Sağlık Mahire alda at dercesine topu ortalayan Beykan’ın saçma kırmızı kartına rağmen kazanmayı başardı.

Doğru oynarsanız bir kişi eksik kalsanız da maçı kazanmanın mümkün olduğunu Konya Selcuk önünde gördük. Hakeme çarpıp rakip önünde kalan topun ceza sahasına akışına kadar bir şey yapamadığımız an beraberlik golünü yedik ortalık karıştı.

Oysa futbolda serinkanlı olmak bu işin en ince ayrıntısı. Hele hele TFF 1 ligine kenetlenmiş bir düşünce içinde geziyorsanız bu ayrıntıya çok dikkat edeceksiniz. Beykan gol dakikası içinde gördüğü kırmızı kartla Rüstemlere sorumsuz futbolcu resmini asmıştır. Hakem oyunun bir parçasıdır. Direkler, yardımcı hakemler oyunun bir parçasıdır. Onun için Hakeme çarpan topta hakemi hedef alanlar , bunları bilecekler. Bir başka ayrıntı bu takımın Teknik Direktör kırmızı kart pozisyonunda 4 hakeme dert anlatmayacak.

Beykan kırmızı kart gördükten sonra seyrederseniz , yaptığı anlamsız hatanın üstünü başkalarına havale etmeye çalışan ,bu nedenle saldırı seansı düzenleyen futbolcusunu frenleyecek.

Yok yok Korukır Enginin takım içindeki teknik adam etkinliği yok. Neyse dönelim maçın içindeki futbol ayrıntılarına. Dünkü oyunda Mahir Sağlık attı, attırdı. Ayağına sağlık.

Sakaryaspor takımı on kişi kaldıktan sonra deyim yerindeyse kanlarının canlarının son damlasına kadar savaştılar. Teknik sorumlu Engin Korukırın ,Mahir çık ,Batuhan gir saplantısının takımın mücadele ateşine bir yük daha bindirdi ama bereket son dakikalarda rakip beceriksiz, kaleci Ercüment şanslıydı.

Sonuçta koskoca 45 dakikada bir kişi kaldığımız maçın altında ezilmedik ve kazandık. Oynayanları ,yüreklerini ortaya koyanları dünkü maç sonunda alkış yağmuruna tutmak gerek. Kafalarınıza ,ayaklarınıza sağlık.