Bayram da bitti.

Eski Bayramları son yıllarda mumla arar olsak da takvimler Kurban Bayramını işaret ediyordu o dün geride kaldı. Dostlukların içini dolduracak sevginin içinin boşaldığı, ayrışmanın içinde olan yeni Türkiye’de nasıl bayram yapılırsa öyle bayram yapmaya özen göstermeye çalıştık.

Gelelim sadede, Sakaryaspor’da bayramlaşmanın içine futbolcuları mutlu edecek ödeme hamlesi yapılır mı? Yapılırsa huzur gelir, yapılırsa saha içi başarılar tetiklenir mi?

Bu başlıklar yabana atılmamalı. Futbolcu oynayacak, siz vaat edilenleri önlerine koyacaksınız. Eğer bunlar yapılırsa ( Umarım Rüstemlerdeki Bayramlaşmada, bu sorunlar aşılarak, huzur resmi etrafa yayılır) Medyanın bir bölümünde haber olan içsel ayrışmaların önü kesilir. İçerde huzur yoksa , eski yeni ayırımı futbol bünyesini sarmışsa eğer ( İddialar doğruysa )o evin futbol bahçesinden sağlıklı çocuk zor doğar.

Karşıyaka beraberliği sonrası kopan fırtına fazla abartılmasın. Sakaryaspor rahat bırakılsın da,Yeşil Siyah Futbol gemisini kumanda edenlerde atılan futbol hamlelerine dikkat etsinler.

Bayram, bayramlarda gönüller sevgi ile işgal edilmeli. Sakaryaspor’u yönetenler ile oynayanların birbirlerine daha hoşgörülü davranmayı bu günün içinde değil , sezon boyu içine yaymalı. Futbolda başarının anahtarı birliktelikten geçer de bu birlikteliğin içi hem yönetenlerce hem de oynayanlarca iyi doldurulmalı.

Efendim girişte belirttiğim gibi bir kurban bayramını da geride bıraktık. Türkiye, iyi Bayramlar Sakarya diyerek bizi seven dostların geçmiş bayramını kutlayarak nice bayramlar diyerek bugünün bayram yazısı içinde ağırladığım Sakaryaspor konulu düşüncelerime nokta koyuyorum.

Bu arada Bursaspor’la bir hazırlık maçı oynayan Yeşil-Siyahlılar son yarım saate kadar başa baş mücadele ettiği ve 1-1 götürdüğü karşılaşmadan 4-1 mağlup ayrılsa da bu maçların bir hazırlık maçı olduğu unutulmamalı ve Bugsaş maçına kadar Osman Özdemir ve talebeleri rahat bırakılmalı.

Hazırlık maçlarından puan vermiyor TFF ve artık bu takımın bütün dikkati Lig olmalı….

Yoksa lig sonunda bayram yapmak başkalarına hüzün ve ızdırap bize düşer..