Dostlarımızla her hafta sonu bir araya gelip, hoş sohbetler yapıyoruz.Bir araya toplanmamıza yaz ayı dolayısıyla çok olan cemiyetler engel oluyor.Her şeye rağmen, hafta sonu dostlarla dost meclislerinde  bir araya gelip, dostane sohbetler yapıyoruz.

Bu haftaki sohbetimizin ana konusu FETÖ ve FETÖ ile yapılan mücadeleydi!...

FETÖ konusunda benim ve dostlarımın düşünceleri ve kaygıları sohbetin ortak paydasıydı…

Bir dostumuzun FETÖ ile ilgili söylemiş olduğu söz; FETÖ konusunda Türkiye ve İlçemizin hala tehlike altında olduğunu gösteriyordu.Dostumuz dost meclisinde; “Fetöcüler, Fetöcü olmayanları Fetöcü diye tutuklayacağı günler yakındır” Diye konuştu.

Dostumuzun bu sözünden sonra dost meclisinde, uzun süreli bir sessizlik yaşandı.Sessizliği bir arkadaşımızın yutkunarak konuşması bozdu.Bu arkadaşımız konuşmasında; “FETÖ’ nün Siyasi ayağına girilmezse, FETÖ Tehlikesi eskisinden daha şiddetli bir şekilde devam edecek” Dedi.

FETÖ ile mücadele konusunda Hendek ile ilgili bolca konuştuk.Konuşmalarımızın sonunda, Hendek’te FETÖ ile yapılan mücadeleyi yeterli bulmadık.Hatta, eldeki yeterli delillere rağmen, Sakarya ilinde en zayıf çalışmanın Hendek’te yapıldığı iddiası ortaya atıldı!...

2014 Yerel Seçimleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 17-25 Aralık 2013 FETÖ ile mücadelede milat ilan ettiği tarihten sonra yapıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ ile mücadeleyi ilk olarak Yerel Yönetimlerde başlattı.

Hendek’te Belediye başkanlığını zorlanarak kazanan Ali İnci, Belediye binası balkonundan meşhur Balkon Konuşmasını yaptı.Ali İnci, meşhur Balkon konuşmasında Hendek’te FETÖYÜ nasıl güçlendirdiğini anlattı.

Ali İnci, meşhur Balkon Konuşmasında; Hendek’te FETÖYE kazandırdığı onlarca Daireyi Yurtları, FETÖYE kestiği kurbanları ve Çocuklarını FETÖNÜN Okullarına göndererek FETÖYE kazandırdığı paraları anlattı.

Ali İnci, meşhur Balkon Konuşmasında; FETÖYE yaptığı bu kadar hizmetin karşılığını oy olarak alamadığını anlatırken, FETÖNÜN kafasına demirle, mermerle vuracağını anlattı.

Ali İnci meşhur Balkon Konuşmasında; FETÖNÜN Hendek’te 3000 oyu olduğunu ve FETÖNÜN 40 tane Üst Düzey Yöneticisinin isminin yazılı olduğu Listenin kendisinde olduğunu söyledi.

Hendek’te yapılanan FETÖNÜN Üst Düzey 40 İsmi kim?...Bu isimler savcılığa açıklandı mı?...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın FETÖ ile mücadelede milat olarak aldığı tarihten sonra, FETÖ Yurtlarına Ruhsat veren Hendek Belediyesi Yetkilileri hakkında soruşturma başlatıldı mı?...

Bu soruların cevapları bulunmazsa, Fetöcüler Fetöcü olmayanları Fetöcü diye tutuklayıp hapse atarlarsa, kimse şaşırmasın!...

FETÖ Soruşturmasıyla açığa alınan bürokratlar, emri altında çalışan memurları kendisinin FETÖCÜ olmadığına dair şahit göstererek, mahkemelerde şahit olarak dinletecekleri halkın içinde konuşuluyor. Hendek’te açığa alınan bir Bürokratın da böyle bir yol izleyeceği sokakta konuşuluyor.Eğer mahkemede dinlenen şahit, kendi üstünün FETÖCÜ olmadığına dair tanıklık yapmasına rağmen, kişi FETÖCÜ çıkarsa, yalancı şahitlik yapanlarında, FETÖCÜLERİ korumaktan, kollamaktan açığa alınıp, tutuklanmaları gerekir…

FETÖ ile mücadeleye ara vermeden devam edilmelidir.FETÖ ile mücadelede yapılacak olan azıcık gevşemede, Ayhan Oğan gibi hainler ortaya çıkar.Bu hainler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini kullanarak, yeni Devlet kurmadan bahsediyor.

Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak isteyenler, Türk Tarihini iyi okusunlar.Kurtuluş Savaşı sonrası ortaya çıkan T.C Devleti gibi bir şaheserin altında büyük Türk Milletinin ve Mustafa Kemal Atatürk’ün imzası vardır.Bu imzayı silmeye Ayhan Oğan gibi hainlerin gücü yetmez!...Ne Mutlu Türküm Diyene!...