1.AYAK: 1.AYAK: Bu pistteki son yarışını bugünkü binicisiyle kazanırken formunun hakkını veren WARM BLOODED öncelik verdiğim safkandır. İdmanlarındaki beğenilen görünümüyle PAMUK BABA, ekürisiyle birlikte sıkı işlerle hazırlanan BLACK ADLER, grubun uygunluğuyla BALYECİ SALİH ve formsuzluğunu üzerinden atan KEREMTOSH favorinin zorlu rakipleri olacaktır. İlgililerinin üzerine titrediği TORUN RÜZGAR’dan yarışın bombasını bekliyorum.

2.AYAK: İstanbul macerasından eli boş dönen PADDY, sert pilotuyla birincilikle tanışmaya en yakın isimdir. İkinciliğiyle kazanacak duruma geldiğini belli eden SILENT SCREAM, gördüğü iki yarışla açıklarını gideren FEARLESS GIRL ve ilk startına uzun süredir hazırlanan KING OF THE FIRE daha sonra sırasıyla verdiğim taylar.

3.AYAK: Bir süre aradan sonra iki yarış görüp çok iyi duruma geldiğini galoplarında belli eden WIND RUNNER, formunda önemli gelişmeler kaydeden YOUNG BOND ve ilerleyen yaşına rağmen formunu koruyan DARK BOY üçlüsü ayırımsız yazılmalı.

4.AYAK: Start aldığı her yarışında gücünü artıran, buradaki rakiplerinden farklı performansıyla dikkatleri üzerine çeken BABAARİF, özellikle son koşusunda Günyüzü gibi bir tayı mağlup etmeyi de başardı. Günün bankosu olarak kuponlara yazabiliriz.

5.AYAK: Her ne kadar İNFİCAR koşunun öne çıkan ismi olsa da formlarını geliştiren KRAL ARTUR, FEYAT BABA ve GÖLDEM de kuponlarda yerini almalıdır.

6.AYAK: Tüm safkanların geliri olduğu koşuda UZUN BEY, ZEYTİNBAĞI, EMİRSOY, KÜÇÜK ERAY, ERENBİLGE ve SAYGON öne çıkanlar.

SALI KOCAELİ PROGRAMI ALTILIM: (6-2-5-1-4-12) (7-5-6-3) (3-5-1) (1) (2-3-4-1) (4-3-5-1-8-2)