İki önemli eksiğiyle ligde kalma mücadelesi veren 10 puanlı İnegölspor’un karşısına zirve inadıyla dikilen Sakaryaspor maça bir başladı, bir daha yoktu ama sıkıntı yok, skor güzel, puan 26..

Sakaryaspor’da sarı kart cezalı Oğuz Kocabal ve Ferhat Yazgan’ın yokluğunda ilk 11’e yapılan Savaş Tağa-Umut Sözen pansumanı dikiş tutmadı, kazandığımız için pas geçiyoruz..

Netice de mecburi bir pansumandı, sızıntı kaçınılmaz oldu..

Yıllar önce İlker Yasin “Yapma Hayrettin, daha kadroları saymamıştım” demiş, hafılara kazınmıştı ya..

Türkiye’de yaşanan dünyaca ünlü bu replik İnegöl’de gerçek oldu, dakika dolmamıştı, Sakaryaspor 5 forma nolu dinamosu Serkan Odabaşoğlu’nun golüyle 1-0 ne geçti..

Golden bir dakika sonra Zahit Fındık’la karşı karşıya kaçıran Sakaryaspır’un bu çıkışı bana İsmail Ertekin’in gelişine denk gelen Manisa deplasmanını hatırlattı..

İnegöl taraftarının tepki gösterdiği İsmail Ertekin’le o günden bugüne kazanıyoruz, gol yemiyoruz, zirveye selam olsun..

Sakaryaspor son 8 maçta 7 kez kazanırken 630 dakikadır gol yemiyor, bu bir rekor..

SAKARYASPOR ORTA SAHASIYLA BUGÜNLERE GELDİ, DEFANSIYLA ZİRVEYE OTURDU AMA TEK FORVET İsmail Berk’in inişli çıkışlı grafiği sos veriyor, İlyas Çakmak aradığımız golcü değil, orta sahaya güvenmeye devam ediyoruz, tebrikler Sakaryaspor..

SANTRA HARİCİ

Cam gibi olacaksın

Kırdılar mı keseceksin