1.AYAK: Koştukları her yarış ta üzerlerine koyan MASSANDRA, MISS TUDOR, RABİA HANIM ve GECE MAVİSİ beraberce yazılmalı. Takip atlarımdan ANITA BLAKE ve DEEP LOVE da ihmale gelmezler.

2.AYAK: Eli kulağındaki FRATELLİ, son iki yarışındaki yüksek performansıyla her an için kazanmaya yakın olduğunu belli eden JUNIOR ZAPPA küçük kupon yapanlar için yeterli. Geniş kurgularda KARADAMAR, AYTEMİZ, ANDIAMO, DIVINE BOY, CASANOVA, BÜYÜK AJİBA ve WEST GROVE sıralamasını değerlendirilmelidir.

3.AYAK: Aralarında koştukları yarışlarda zaman zaman birbirlerine üstünlük kurabilen denk grupta MY CEM, NİZİP FIRTINASI ve NİNOŞUN OĞLU üçlüsünün kuponlara yeterli olacağını düşünüyorum.

4.AYAK: Zorlu geçecek mücadelede ASLAN ADAM, ANATOLIAN STORM, STAR RUBY, FAITHFUL WOLF, BURAKŞAH, ACOUSTIC COVER, STAR BABA ve BABA DİNO form durumlarına göre sırasıyla şans verdiğim isimler.

5.AYAK: Koştuğu 5 yarışta iki kez ikincilik elde eden SILENT SCREAM ve koştuğu ilk kum yarışından ikincilikle ayrılıp hazırlıklarında çok daha iyi duruma geldiğini belli eden ÜLDES arasındaki mücadele birinciyi belirler.

6.AYAK: Kolay kazandığı son koşusuyla adeta göz kamaştıran ALPERENCAN’ın idmanlarındaki derecelere bakılırsa yine geçilmesi zor görünüyor. Devam eden süper formuna güvenerek bir kez daha bitiriş çizgisini önde geçmesini bekliyor banko öneriyorum.

ALTILIM: (4-5-8-10-6-1) (2-3-4-1-6-9-8-7-5) (2-3-6) (2-3-5-4-6-1-9-8) (6-8) (2)