Milletvekili olabilmek herkesin harcı değil. Seni beni 10’a katlamayanı Sakaryalı neden milletvekili seçer, önce bu sorgulanmalı.

           Sayın Tayyip Erdoğan son zamanlarda bunu hemen her ortamda neden vurguluyor ? Ülkesine, seçildiği bölgesine doğru zamanda, doğru yerde, doğru proje ve katkılar vermeyen görevi doğru bireye bırakacak !

          Örneğin:

          AK Parti hükümetleri kurulmazdan önce; DSP, MHP, ANAP Hükümeti Karaman-Camili-Korucuk DEPREM YENİŞEHİRİ’ni projelendirdi.

          Karaman-Camili-Korucuk YENİŞEHİRİ’ni devam ettirmek AK Partiye düştü. Sakarya SAÜ TIP FAKÜLTESİ’ni planlamak ve projesini başlatmak da tamamen AK Parti’nin eseriydi. Amaaa ?

           TIP Fakültesi kuruluşunu başlatan Sakarya Ak Parti Milletvekilleri halen Ankara’da TBMM’de. Ama, SAÜ TIP Fakültesi projesi çok çok güdük halde.

          Projenin Orada yapılmasını O bölge halkından oy alan milletvekilleri öncelemiş, bölgeye  O yatırımı kotarmışsa; SAÜ TIP Fakültesi’ne bölgenin en mükemmel Tıp Mekanlarını ve şartlarını kazandırmak da Onlara düşerdi.  

         Ankara’da ve TBMM’de oluşturduğumuz Siyasi Yaptırım Gücümüz; SAÜ Tıp Fakültesi’ni asla hak etmediğimiz noktada bıraktı. Orada, O koşullara karşın, Sakaryalılara Sağlık çözümleri yaratan Akademisyenlere minnettarız.

          SAÜ Tıp Hocalarımıza, Öğrencilerimize en kısa zamanda çok hak ettikleri  çağdaş mekanlar ve şartlar sunmayı kendim bile görev bilirim.

         Hiçbir Sakarya milletvekilinin, kendisine oy veren bölgeye ayrımcı hizmet öncelemesine sessiz kalamam. Hayatımda da asla öyle bir önceliğim olamaz.

         Size güncel Sakarya 1000 Yataklı Hastane derdimi de saygıyla sunarım.  

                                    AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ HANGİ MANTIKLA,                                                         

                             “ 1000 YATAKLI HASTANE ALANDÜZÜ’NDE“ DER ?

          Sakarya Büyükşehir Başkanı Sayın Zeki Toçoğlu, SBBM kararı ile SAÜ Tıp Fakültesi’ne Korucuk Tıp Fak.’ne bitişik 550 hektar ( Yazıyla beş yüz dönüm !” arazi verdi.

         Sakarya’da,şimdi orada bölgenin en çağdaş tıp fakültesi yükselebilir : -) AK Parti İl Teşkilatı iyi ve doğru düşünür, gönül verirse ?

         “ İst. Boğazı 3. Köprüsü’nün 2.TEM Yolu oradan geçecek !” diye övünür gibi açıklamalar yapılıyor. Yetmedi, “ İstanbul-Bolu-Ankara arasını 1,5 saate indirecek İkinci Yüksek Hızlı Tren Hattı da oradan geçecek !” deniliyor.

         Ne İkinci TEM, ne de İkinci YHT demiryolu, Sakarya’ya SAÜ Tıp Fakültesi’nin getireceği kazanımların kırıntısını bile getiremez. Tarım bitirilir, o kadar.

          AK Parti İl, hepsinden önce, SBB’nin verdiği 500 dönüm arazide SAÜ Tıp Fakültesi’ni çağdaş mükemmel mekan ve şartlarla yükseltmeyi öncelemeli.

          AK Parti Sakarya milletvekillerini hepsinden yaşça büyüğüm. Üstelik gelecek adına kendim için asla hiçbir beklentim olmadı, olmaz da !                   

         Kendileri, İl Teşkilatı ile birlikte, gidip beton enkazlardan temizlenmiş Alancuma Deprem Köyü’nü teftiş etsinler. Ben temizleyene minnet duydum. 

          Sonra, Deprem Köyü alanı ile Sakarya Nehri arasında, toprak altına gizlediğimiz Eski Adapazarı Kent Çöplüğü arazilerini, çevresini incelesinler.

          “ 1000 Yataklı Şehir Hastanesi Alancuma’da olur mu ?” diye uzmanların incelemesine bıraksınlar.

           Ülkemin yatırım bütçeleri yüreğimi yaralar; benim en büyük kazanımım doğru karar verilmesiyle oluşur.

           Daha dün kalkıp Alandüzü tepelerinde 100 km yol teptim ! Korucuk Hastanesi orada; Tıp Fakültesi ile muhteşem bir fırsat orada; daha ne olsun !

        Siyaset yapmak adına kötülük yapamam; benim için İSTİŞARE de bu’dur !

                           SAKARYA MİLLİ EĞİTİMİ’NİN GÖZBEBEĞİ;

                     CEVAT AYHAN FEN LİSESİ İŞTE ALANDÜZÜ’NDE !

          SAÜ Tıp Fakültesi’ne gidince, Cevat Ayhan Fen Lisesi’ne mutlak uğrarım.  Çünkü, orada geleceğimizin teminatı çok iyi öğrencilerimiz öğrenim görüyor.

           Elimden geldiğince gerçekçi olmaya çalışırım. Fen Lisesi ile orada Alandüzü Köyü’ne aman aman bir şey kazandırılmadı.

        Alandüzü ve insanları küçücük maddi-manevi bir şey kazansa, sanırım ben de kimi karşı düşüncelerimi bu kadar ısrarla yazmazdım.

          Alandüzü, asıl ne zaman ihya olabilir ? SAÜ Tıp Fakültesi orada ( değil orman, bir tek ağaç kesilmeden ) çağdaş bir Tıp Kampusu yükselirse, ben de zevkten deli olurum.

          İçtenliğimi ölçmek isteyen; toplu halde gidip, O Türkiye’nin en başarılı öğrencilerinin okulu Cevat Ayhan Fen Lisesi’nin mekan ve şartlarını görsün !

           Köy insanları ile bile komşu yapılmamış; yanında mezarlık var ! Terk edilmiş metruk Spor Lisesi de ayrı bir falso !

         Alandüzü Halkı da, artık Orada kendisine ve çocuklarına en küçük bir katkısı olmayacak İŞ’ler için rıza vermesin.

          Oradan geçecek TEM ve YHT arazilerini mal sahibi Alandüzü Halkı erkenden öğrendi mi ? Yoksa, birileri Alandüzü Halkını uyandırmadan arazileri sudan ucuza kapattı da; Alandüzülü şimdi mi öğrendi ?

           1000 Yataklı Hastane için Alandüzü’nde düşünülen yeri Alandüzülü ve  Sakarya neden şimdi öğrendi ? Dilerim, orada arazisi olan satmamıştır : -)

         AK Parti Genel Başkanı işte, “Böylesi İŞ’ler sorgulanacak !” demedi mi ?