1.AYAK: Yarış hayatının ilk startını sentetik pistte koşan ve tabelanın hemen dibinde tatminkar yarış sergileyen BAŞAYCAN yatkın olduğu çimde çok daha etkili koşabilir. SEVMURAT ve SOKAK KRALI ikilisi en ciddi rakipleri olurken, DERİNDENİZ, BÜYÜKAŞK ve ŞAHIMSIN ise daha sonra düşünülmesi gereken taylar.

2.AYAK: Nihayet sevdiği ve başarılı olduğu piste çıkan KAVZAN yazmadan altılı oynamayalım. Düzenli işlerle formlarını üst seviyeye taşıyan ALSANCAKLI ile YAKUTİYE bu mesafeyi çok koşarlar. ÖNDEREFE ve ÖZZAFER de yazarak rahat yarış izlemekten yanayım.

3.AYAK: Son koşusunu ayna önünde kaybeden, bu kez çok daha uygun grup yakalayan AKKULA, kusursuz hazırlıklarıyla bir aksilik olmadığı takdirde kazanan olacaktır diyor günün de bankosu olarak kuponlara yazılmasını öneriyorum.

4.AYAK: İlk startını çok etkili koşan, son koşusunda ise sentetik pistten etkilenen ZEBERCET tekrar döndüğü çimde başta düşünülmeli. Bu kez uygun rakipler bulan CAMGÖZ ise favorinin en ufak hatasında devreye girecektir.

5.AYAK: Süper formuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran RUBUCO bir adım önde görünse de sentetik piste olan uyumuyla ÖMER IN MY MIND en ciddi rakibi olacaktır. Her yarışlarında kendilerini geliştiren TIME OUT ve ALDİS bu koşunun sürpriz adaylarıdır.

6.AYAK: Süratli gitmesi halinde bu koşunun sonlarında kendilerini göstermelerini beklediğim; IMPASSABLE GIRL, LET ME PASS ve NORTHERN WEST üçlüsünü ayırt etmeden kuponlara beraberce yazalım. Herkese bol şanslar...

ÇARŞAMBA iSTANBUL PROGRAMI ALTILIM: (7-4-5-9-8-6) (1-3-2-9-6) (1) (6-7) (2-1-5-7) (8-2-3)