Selahattin Aydın’dan Kulüp Başkanlığını  devralan   ve Başkan seçildikten sonra kürsüye çıkan İsmail Gürses  “Bu Sakaryaspor’u ben Şampiyon yaparım” dedi ve ekledi büyük projelerim var diyerek birde  50+4  Sakaryaspor Süper Lige çıkaracağını söyledi. 

   Ben de bu görüşe gönülden inanıyorum.

     İsmail Gürses ve Yönetiminin çalışmalarını  her gün bir yenilik getiriyorlar ve  kulübe gelir getirecek  her fırsatı kaçırmamağa bakıyorlar. 

   Şimdilik bunu bir kenara bırakalım öncelikli olarak  50+1  bakalım yani bu yıl Gürses ve Yönetim kurulu  transfer ayında çok güzel ve kaliteli futbolcular aldı ama yanlışı aynı ayarda bir Teknik adam getirmiş olsaydılar  ne Tuncay şanlı ve yardımcılarına kalırdı şimdiki durum  ne de bir başkasına.

    Yönetim Tuncay’ı ocakta futbolcu olarak takıma güç katmak için getirilecekti ancak evdeki hesap çarşıya uymadı kötü gidişin faturası İsmail Cem Cambaza kesilince plan bir anda değişti.

   Başkan Sayın İsmail Gürses bu kez  takıma ve tribünlere hareket gelsin diye Tuncay şanlı   Muhammed, Ali Kurtuluşve  Aurelio’yu  iş başına getirdi  ve Takıma hareket geldi.

    Bu 3 ismin futbolculuklarına lafım yok gerçekten futbolun iyi isimlerinden.

    Zamanında kendilerinden fazlasıyla bahsedilen futbolculardı ancak Teknik adamlık zor iştir ve futbolculuk kadar kolay değildir. Öyle olsa Pele, Maradona ve Türkiye de Cemil Turan bu yoldan yürür iyi bir teknik adam olarak gündemde kalırdı hep olmadı.

     Onun için Allah Tuncay ve yardımcılarının yardımcısı olsun çünkü işleri hiç de kolay değil.

    Ancak arkasında dev bir taraftar ordusu var bu taraftar ordusu başarı veya başarısızlıkta sürekli onların yanında olacaktır.

    Allah göstermesin işleri zor yeni Teknik sorumlularla ilk maçta Denizli’den 3 puanla döndük ben ve tartarlarımız çok mutlu oldu aynı hızla bu hafta evimizde lider Orhangazisiporu da devirip liderle aramızdaki puan farkını 1 indirip yola devam kararı alırız.

      Ben bu takıma güveniyorum  3 puan bizim olacak. Çünkü ben bu takımdan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen taraftarlarımıza daha fazla güveniyorum…  

      İçeride dışarıda bu takımı yalnız bırakmayan TATANGALAR olduğu sürece bu takımın sırtı yere gelmez…. Bir ve beraber olursak mutlu günler çok yakında… Mutlu ve esen kalın…