Zaman çok çabuk akıyor. Günler adeta birbirini kovalıyor. 2017’yi de geride bıraktık. Yeni yılın ilk haftası da bitti.

Yerel yöneticilerin bu hızla akan zamana karşı proje ve çalışmalarıyla ayak uydurması, hizmet ettikleri bölgelere yeni bir şey kazandırmaları mühim bir konu.

Henüz yeni yılın ilk günlerini yaşadığımız şu günlerde 2017’yi nasıl geçtik? 2018’de neler yapacağız? gibi soruların cevaplarını yereldeki aktörlerin cevaplaması gerektiğini düşünüyorum.

Bu konuda Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılda 35 yeni projenin tamamlanarak şehrin kullanımına sunulacağını açıkladı.

Sadece bir örnek. Peki, ilçe belediyelerimizin bu yıla dair bir hedefi yok mu? ya da projeleriyle ilgili bir öngörüleri?

Dev projelerden bahsetmiyoruz ancak ilçelerinin standardını yükseltecek çalışmalara ihtiyaç var. Yerel seçimlere kısa bir süre kaldığının da göz önünde bulundurulması gerek.

Toçoğlu’nun şehrin geleceğine yönelik attığı adımlara ilçe belediyelerinin de vereceği destekle Sakarya için çok daha iyi şeyler konuşulabilir.

*        *        *        *        *        *        *        *        *        *        *        *        *        *

Gerisi usta ayaklara kalmış!

Sakarya’nın bir spor şehri olduğundan yola çıkarak en çok merak edilen konu da haliyle Sakaryaspor oluyor.

Takım Antalya’da ligin 2. yarısı için hazırlıklarını sürdürüyor. Oradan aktarılan bilgilerde yola çıkarak gidişatın iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Bilindiği üzere takımın en büyük destekçisi Başkan Zeki Toçoğlu, Antalya’da da Sakaryaspor’u yalnız bırakmamış ve şampiyonluk sözü almış.

Toçoğlu’nun da tek hedefin şampiyonluk olduğunu yinelemesi ve maddi konuların düşünülmemesi gerektiğini ifade etmesi takımda yeniden bir motivasyon sağlamış.

Sporcular ve yönetimden bazı isimlerin de yer aldığı bir buluşmada pankart açılmışve ‘Söz veriyoruz şampiyon olacağız” denilmiş.

Tabi bir yandan da kadrodan bazı isimler ayrıldı. Son isim ise Batuhan Karadeniz oldu. Ara dönemde transfer yapılmayacağı söylenmişti.

Ancak Batuhan’ın da ayrılmasıyla birlikte forvete bir isim dahil edilebilir.

Şuan için Antalya’dan gelen haberler güzel. İkinci yarı için umut var. Neden olmasın?

Koskoca 17 hafta var ve Sakaryaspor’dan bahsediyoruz. Bence mevcut kadro bile bu ligde şampiyonluğa oynar.

Tek eksik galiba biraz motivasyon ve para! Onun da garantisini takımın her zaman destekçisi olan Toçoğlu net bir şekilde ifade etmiş.


Gerisi artık sahaya çıkıp formanın hakkını verecek usta ayaklara kalmış!